fbpx

Legyen ez a nyár életed legbulisabb nyara!

Az idei nyári szezonban is rengeteg lehetőség van nálunk Görögországban, Cipruson és Spanyolországban, hogy hónapokat tölts egy tengerparti szálloda programszervező csapatában animátorként!

Élvezd a napsütést és a mediterrán életstílust, fürödj meg minden nap a tengerben, fedezd fel a környéket, szerezz barátokat a világ minden tájáról, miközben fejleszted a nyelvtudásod, építed az önbizalmad és életed egyik legjobb kalandján veszel részt!
Szállodai animátorként sem teljesen problémamentes az élet, de legalább minden adott ahhoz, hogy csodálatos hónapokat tölts a tengernél: a szállás ingyenesen biztosított, a teljes ellátás a szállodában adott, ezen felül pedig utazási támogatás, bejelentett EU-s munkaviszony, biztosítás és magas havi fizetés is jár, amit teljes egészében félre is tehetsz, hiszen nem kell semmire költened. Ami különlegessé teszi ezt a munkát, az a vendégektől kapott rengeteg szeretet, sok új barátság és ismeretség, rengeteg új élmény és kaland és a mediterrán nyár, ami az otthonoddá válik. Érdemes elolvasnod olyanok beszámolóit, akik dolgoztak már animátorkén, itt találod őket: https://hotelanimation.hu/elmenybeszamolok/

A nyári szezon a mediterrán országokban május 1-el kezdődik és október végéig tart, így akár azonnali kezdéssel is lehet utazni, de a nyár folyamán is becsatlakozhatsz. Fontos, hogy legalább 3 hónaposra tervezd az utad, anyagilag és az élmény kedvéért is legalább ennyi időre éri meg kiutazni. A kiutazás után az új munkahelyeden fizetett szállással és teljes szállodai ellátással várnak, tehát az érkezés után semmire sincs gondod, elfoglalod a szobád és kezdődhet is a munka!

Nálunk továbbra sincs semmilyen regisztrációs díj vagy programdíj!

GÖRÖGORSZÁGBAN Zakynthoson, Rodoszon, Krétán, Koson, Korfun vagy a Chalkidiki-félsziget nyaralóhelyein dolgozhatsz velünk szállodai programszervezőként. A görög partnercégünknél kifejezetten szeretik a magyarokat, minden évben sok embert vesznek fel Magyarországról. Vannak pozíciók náluk angol nyelvtudással is, persze ha beszélsz még egy idegen nyelven akár csak alapszinten nagy előny, főleg a német, orosz, francia vagy olasz jön jól náluk. Nyaranként majdnem 700 animátor dolgozik velük szerte Görögországban, valamint vannak náluk lehetőségek Ciprus szigetén is. Fizetett szállás, teljes ellátás, utazási támogatás és magas havi fizetés tartozik a munkádhoz szállodai animátorként Görögországban is, mindemellett tengernyi napsütés, rengeteg kaland és ezernyi új ismerős vár a görög tengerparton.

CIPRUSON legfőképp a bulizásról és csodálatos strandjairól híres Ayia Napa és Protaras környékén van lehetőséged animátorként dolgozni, de vannak pozíciók Paphos szállodáiban is. Náluk is elvárás az angol nyelvtudás legalább társalgási szinten, a talpraesettség és a nyitottság. Ha ezen felül beszélsz még oroszul vagy németül, akkor egyenes utad van a szigetre. Fontos még, hogy minimum 3 hónaposra tervezd ezt a kalandot.

SPANYOLORSZÁGBAN a Kanári-szigeteken, Mallorcán, Menorcán, Ibizán és Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca szállodáiban vannak animátori munkalehetőségek. Itt kifejezetten keresik az olyan jelentkezőket, akik jól beszélnek angolul és tudnak még németül, franciául vagy spanyolul. Ha van már tapasztalatod animátorként szintén előnyös, ha ezen kívül beszéled a keresett idegen nyelveket, akkor biztos találunk Neked pozíciót Spanyolországban. Itt is természetesen fontos, hogy legalább 3 hónapra tudj jelentkezni.

Jelentkezhetsz az angol nyelvű önéletrajzod elküldésével a munka@hotelanimation.hu email címre. Ha nincs angol önéletrajzod, akkor tölts ki egy online jelentkezési lapot itt a weboldalunkon: https://hotelanimation.hu/on-line-jelentkezes/

A tavaszi állásinterjú napok már lementek, de telefonos vagy Skype interjúra még mindig van lehetőség. Jelentkezz minél hamarabb, mert minden országban próbálják minél gyorsabban feltölteni a maradék pozíciókat az idei nyárra!

Ha kérdésed lenne nyugodtan írj nekünk vagy telefonálj!

 

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation