fbpx

Jelentkezés menete

Hogyan lehet jelentkezni most?

Töltsd ki az online jelentkezési lapunkat vagy küldd el email címünkre, a munka@hotelanimation.hu-ra az angol nyelvű, amerikai típusú önéletrajzodat egy mosolygós, színes fényképpel!

Az önéletrajzban érdemes részletesen leírni az alábbiakat:

  • Mikortól és meddig tudnál külföldön dolgozni
  • Milyen nyelveken beszélsz és milyen szinten
  • Milyen sportokat csináltál, milyen sportokat ismersz
  • Milyen tánctudással rendelkezel
  • Tudsz-e bánni a gyerekekkel
  • Dolgoztál-e már a vendéglátás területén vagy külföldön

Jelentkezés menete

Amint megérkezett hozzánk az önéletrajzod és jelentkezésed, mi azt kezeljük és továbbítjuk partnercégeink irodáiba. Minden évben januártól áprilisig Állásinterjú Napokat szervezünk Budapesten a külföldi cégek részvételével. Egy Állásinterjú Napra egy céget szoktunk meghívni Görögországból, Ciprusról vagy Spanyolországból. Ezek a rendezvények arra szolgálnak, hogy a jelentkezőknek legyen lehetőségük megismerni a cégeket, személyesen találkozzanak és interjúzzanak a cégek munkatársaival. Érdemes eljönni ezekre az Állásinterjú Napokra, mert sokkal sikeresebbek szoktak lenni a személyes elbeszélgetések, mint az online interjúk. Az ilyen Állásinterjú Napok helyszínéről és időpontjáról mindenkit időben értesítünk itt a weboldalunkon, a facebook/instagram oldalunkon és a hírlevelünkön keresztül. Ha lemaradtál az Állásinterjú Napokról vagy nem tudsz eljönni, akkor természetesen lehetőség van online interjúra is (Skype, Viber…stb). Mindig a partnercégek döntenek arról, hogy tudnak-e a jelentkezőknek munkát ajánlani. Ha sikeres volt az interjúd, akkor közvetlenül Veled veszik fel a kapcsolatot és a megadott email címedre, előre átküldik a cég munkaszerződését. Ez egy olyan dokumentum, amely tartalmazza az animátor munkakör általános feltételeit és arra szolgál, hogy a cég megbizonyosodjon a jelentkező munkavállalási szándékáról. Miután a szerződést aláírva visszaküldted, partnercégünk értesít Téged a további teendőidről és arról, hogy mikorra és melyik szállodába várnak.

Az egyetlen költség ami egy sikeres jelentkezés után felmerül az a kiutazás költsége. Azonban minden partnercégünk segít ennek a költségnek a minimalizálásában. Cégenként különböző módon oldják ezt meg, de általában amikor a szerződésed a végéhez ért, a cégek a hazaútra a fizetéseden felül bónuszt adnak. A mediterrán térségbe szinte már mindenhova járnak fapados repülőjáratok. Tapasztalataink szerint egy-egy jobb fapados ajánlattal egy utazási bónuszból az odaút és a visszaút is kijöhet.

Hogyan alakulnak a fizetések?

A kezdő fizetések partnercégenként és országonként különbözően alakulnak, de általánosságban minden új munkatársnak – aki még nem dolgozott az animáció területén – a fizetett szálláson és a szállodai ellátáson felül havi nettó 700 és 1035 Euró közötti fizetés jár. A fizetés mértéke az országtól, a nyelvtudástól és a munkára szánt időtartamtól függ.
Ezek a fizetések nettó összegek, ebből már semmi sem kerül levonásra, sőt! Mivel szinte semmire sem kell költened, mert a szállásod és a teljes ellátásod biztosított, ez az összeg az, amit egészében félre is tehetsz. Valamint a promóciós termékek árusításával és plusz programok szervezésével a fizetésed kiegészítéséhez juthatsz.
A mediterrán térség vendéglátásában minden visszatérő munkatársnak szezononként automatikus fizetésemelés jár. Így működik ez a szállodai animációban is. Az első letöltött szerződés után a fizetés azonnal emelkedik, a második szezonban már magasabb fizetés jár, és a rákövetkezőben ugyanígy több. Ha nagyobb felelősséget vállalsz a munkában és csapatvezető asszisztensé vagy csapatvezetővé lépsz elő, akkor ezek az összegek nagymértékben emelkednek, illetve előfordulnak speciális pozíciók is, ahol a fizetés másképp alakul.

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation