fbpx

2020-ban is rengeteg lehetőség vár Spanyolország, Görögország vagy Ciprus tengerparti hoteleiben szállodai programszervezőként!

Az Állásinterjú Napok pontos időbeosztását itt találod majd, illetve a facebook oldalunkon.

Jelentkezéshez tölts ki egy online jelentkezési lapot vagy írj nekünk emailt a munka@hotelanimation.hu címre! Ha időben jelentkezel valamelyik Állásinterjú Napra, akkor tudunk előtte küldeni Neked egy kis segítséget a felkészüléshez, hogy milyen kérdésekre számíthatsz biztosan. Persze a legfontosabb, hogy személyesen ott legyél, hogy találkozhass a spanyol, görög vagy ciprusi partnercéggel, meghallgass minden részletet a munkáról és a kondíciókról mielőtt belevágnál életed talán legbulisabb nyári kalandjába a mediterrán tengerparton. Az elbeszélgetésnél pedig elég, ha csak magadat adod, mert 2020-ban is mosolygós, vidám és lelkes fiatalokat keresnek a partnercégek, hogy a jó hangulat garantált legyen a tengerparti hotelekben a forró nyári hónapokban.

Szakmai gyakorlatként is elszámolható a kint töltött idő, de természetesen tanulói jogviszony nélkül is jelentkezhetsz.

Mindegyik Állásinterjú Napnak szokás szerint a BGE Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kara ad majd otthont: 1054 Budapest, Alkotmány utca 9.

Január 25. szombat Görögországi Állásinterjú Nap
Február 15. szombat: Spanyolországi Állásinterjú Nap
Március 7. szombat: Ciprusi Állásinterjú Nap
Március 28. szombat: Görögországi Állásinterjú Nap
Április 18. szombat: Spanyolországi Állásinterjú Nap

Legyen 2020 nyara életed legbulisabb külföldi kalandja!

Találkozunk hamarosan!

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation