fbpx
Cintia, 2019 Ciprus

Ha most kicsit tanácstalan helyzetben vagy és nem tudod belevágj -e ebbe az új kalandba, vagy csak egy kis megerősítésre vágysz – Tedd meg! Garantáltan életed egyik legmeghatározóbb időszaka lesz és egy életre szóló élménnyel gazdagodsz.
Én 2019 elején döntöttem el, hogy kipróbálom az animátorkodást, mivel mindig is foglalkoztatott milyen lehet az ő életünk egy olyan helyen, ahol a nyár nem ér véget. Elmentem a tavaszi ciprusi állásinterjú napra és egy-két napon belül jött az email, hogy április utolsó hetétől várnak a tréningen. Nagyon izgultam, mivel fel kellett mondanom a munkahelyemen, az albérletet, amit béreltem, de ugyanakkor már nézegettem a ciprusi látnivalókat. A kiutazás napján felvettem a kapcsolatot a többiekkel és már a reptéren összeállt a magyar csapat. Az egy hetes tréning nagyon jó hangulatban telt, mint egy nyári tábor, közös yoga és aquaaerobic órák, mini disco, stb. A tréning utolsó napjaiban a hotelektől jöttek menedzserek és team leaderek, hogy személyesen találkozhassanak velünk és kiválasszanak minket. Én Ayia Napára kerültem egy nagyon családias hotelbe sportanimátorként. Visszagondolva nagyon örülök, hogy egy kisebb családi hotelben kötöttem ki, mivel így volt lehetőségem szinte minden vendéget ismerni és sokakkal mai napig tartjuk a kapcsolatot. Maga az életérzés miatt megéri belevágni, a sok pozitív impulzus, mikor a gyerekek rajzokat készítenek neked, közös fotót kérnek, karkötőt, kulcstartót, legyezőt ajándékoznak vagy egyszerűen csak odajönnek és megölelnek. A gyerekanimátor egy magyar lány volt, akivel nagyon jó barátságot sikerült kiépítenem, rengeteg nevetést és mini discot éltünk meg együtt.
Ayia Napa a környék központi része, buli bulit követ minden este és sok helyen már megismertek minket mikor közelítettünk. De az átbulizott éjszakák után is a maximumot kell nyújtani a következő nap, ami tényleg fárasztó, 40 fokban aqua gym-et tartani vagy éppen vízi röplabdázni a vendégekkel. Heti egy szabadnapunk volt, amit mindig próbáltunk maximálisan kihasználni, elmentünk Limassolba, Larnakára, Famagustára, Cape Greco-hoz vagy a Nissi Beachre, esetenként pedig megpróbáltuk összehozni a magyar csapatot.
Összességében nagyon örülök, hogy nekivágtam ennek a kalandnak, sok új barátra tettem szert, gyönyörű helyeken jártam és fél éven keresztül egy karnyújtásnyira volt tőlem a tenger. Szóval, ne habozz, vágj bele Te is! 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation