fbpx

Legyen munkád a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigetén egy tengerparti szálloda programszervező csapatában! Gyere el február 11-én, szombaton a ciprusi Állásinterjú Napra és próbáld ki milyen a nyár Aphrodité mesés szigetén! Ciprusi partnercégünk lesz itt személyesen, hogy előadást tartson és a jelentkezőkkel személyesen találkozzon. Rengeteg pozíció van náluk a csodálatos strandjairól és bulijairól híres Ayia Napa és Protaras szállodáiban az áprilistól novemberig tartó mediterrán nyári szezonban.

Cipruson április 27-én ingyenes felkészítő táborral kezdheted a nyári szezont úgy, hogy az utazási költségeidbe is besegítenek. A munkában teljes ellátással, fizetett szállással és korrekt havi fizetéssel várják idén is az új munkatársakat. Ezen felül tengernyi napsütés, gyönyörű munkakörnyezet, fiatal munkatársak, ezernyi új ismerős, rengeteg buli és kaland vár ebben a nyári munkában.

Elvárás az angol nyelvtudás legalább társalgási szinten, a talpraesettség és a nyitottság. Ha ezen felül beszélsz még oroszul vagy németül, akkor egyenes utad van a szigetre! Fontos még, hogy minimum 3 hónaposra tervezd ezt a kalandot, de a legjobban akkor jársz, ha az egész nyári szezonra, április 27-től október 31-ig tudsz kiutazni.

Továbbra sincs semmilyen regisztrációs díj vagy programdíj, ahogy az elmúlt 18 évben sem volt!

Az Állásinterjú Nap helyszíne és időpontja:
FEBRUÁR 11. SZOMBAT
Budapesti Gazdasági Egyetem – Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar (BGE-KVIK)
Budapest 1054, Alkotmány utca 9.
A prezentáció 10:00-kor kezdődik.
2 db ANGOL ÖNÉLETRAJZOT hozz magaddal!

Megjelenés sima utcai viseletben.

Jelezd emailben, hogy jössz és elküldjük az Állásinterjú Nap leírását és egy tájékoztatót a sikeres interjúhoz: munka@hotelanimation.hu

Ha bármi további kérdésed van vagy segítségre lenne szükséged, nyugodtan írj nekünk vagy telefonálj!

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation