fbpx

Legyen munkád 2024-ben Aphrodité mesés szigetén egy tengerparti hotel programszervező csapatában!

Gyere el február 17-én, szombaton a ciprusi Állásinterjú Napra és próbáld ki milyen a nyár a Földközi-tenger harmadik legnagyobb szigetén! Ciprusi partnercégünk érkezik Budapestre, hogy előadást tartson, válaszoljon a kérdésekre és a jelentkezőkkel személyesen találkozzon. Rengeteg pozíció van náluk a csodálatos strandjairól és bulijairól híres Ayia Napa és Protaras szállodáiban az áprilistól novemberig tartó mediterrán nyári szezonban.

Cipruson áprilisban ingyenes felkészítő táborral kezdheted a nyári szezont úgy, hogy a tréning alatt a szállásod és az ellátásod is a cég biztosítja. A munkában teljes ellátással, fizetett szállással és korrekt havi fizetéssel várják idén is az új munkatársakat. Ezen felül tengernyi napsütés, gyönyörű munkakörnyezet, fiatal munkatársak, ezernyi új ismerős, rengeteg buli és kaland vár ebben a nyári munkában. Csak olvass bele itt az oldalon a ciprusi élménybeszámolókba olyanoktól, akik hónapokat töltöttek ezen a mesés szigeten szállodai animátorként!

Elvárás az angol nyelvtudás legalább társalgási szinten, a talpraesettség és a nyitottság. Ha ezen felül beszélsz még további idegen nyelveket, akkor egyenes utad van a szigetre! Fontos még, hogy minimum 3 hónaposra tervezd ezt a kalandot, de a legjobban akkor jársz, ha az egész nyári szezonra, áprilistól november elejéig tudsz kiutazni.

Továbbra sincs semmilyen regisztrációs díj vagy programdíj, ahogy az elmúlt 19 évben sem volt!

Jelezd emailben, hogy jössz és elküldjük az Állásinterjú Nap leírását és egy tájékoztatót a sikeres interjúhoz: munka@hotelanimation.hu

Az Állásinterjú Nap helyszíne és időpontja:
FEBRUÁR 17. SZOMBAT
Budapesti Gazdasági Egyetem – Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar (BGE-KVIK)
Budapest 1054, Alkotmány utca 9.
A prezentáció 10:00-kor kezdődik.
2 db ANGOL ÖNÉLETRAJZOT hozz magaddal!

Megjelenés sima utcai viseletben.

Ha bármi további kérdésed van vagy segítségre lenne szükséged, nyugodtan írj nekünk vagy telefonálj!

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation