fbpx
Dia, 2008 Ciprus

2008 nyarán lediplomáztam, de sajnos nem tudtam elhelyezkedni a szakmámban. Útólag visszanézve nem is bánom.Animátornak jelentkeztem az interneten,és mázlimra felvettek.Az elején aggódtam,hogy még soha nem csináltam,és nehéz lesz,de semmi gond nem volt.Mindenki segített a másiknak amiben csak tudott.Hatalmas élmény a munka,és nagyon jó “fogyi” lehetőség is,de persze ez csak számomra fontos.Rengeteg ismerősre és barátra tettem szert az embert, és hatalmas partykban vehettem részt.Sok vendéggel a mai napig tartom a kapcsolatot.Életre szóló barátságok köttethetnek.Nem is beszélve arról,hogy gyönyörű helyekre juthat el az ember.Munkámnak köszönhetően egész Cyprust bejártam. Igaz élmény volt.
Egy szezonnal végeztem,és most jön a következő.Én csak biztatni tudok mindenkit,hogy próbálja ki,ha szeret bulizni,sportolni és kirándulni…Én biztos ezt fogom csinálni amíg csak lehet…

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation