fbpx
Emőke, 2017 Görögország

Már régóta figyelemmel kísértem az oldalt, de sokáig nem volt bátorságom belevágni, így utólag visszagondolva csak azt tudom mondani semmi okom nem volt félni tőle és életem legszebb nyarát köszönhetem a Hotelanimation.hu-nak!
Május elsején ültem fel a gépre és indultam Kos szigete felé, itt töltöttem el fél évet. A kezdeti nehézségek után már nagyon élveztem. Nagyjából  két hét kellett hozzá hogy megszokjam az új környezetet, embereket, hogy senki nem beszél magyarul rajtam kívül, de a fél évig tartó ragyogó napsütés és meleg kárpótolt mindenért.
Én egy olyan hotelbe kerültem ahol csak ketten voltunk animátorok, így a többiekhez képest nekünk nyugalmasabban teltek a napjaink. Napközben a kids clubban voltam a gyerekekkel, esténként pedig mini discot tartottunk és a vendégekkel beszélgettünk. A kids club közvetlen a tengerpart mellett volt egy kerítéssel elválasztva, így egész nap gyönyörködhettem és hallgathattam a tengert munka közben.
Nagyon megszerettem ezt a kis szigetet, a helyiek végtelenül kedvesek voltak és sosem éreztem magam veszélyben egyedül sétálgatva az utcán. A szabadnapjaimon bejártam a szigetet és a tengerparton pihentük ki a fáradalmakat. Nem mindig könnyű azért ez a munka sem, de nagyon megéri belevágni!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation