fbpx

Dolgozz a legszebb görög szigeteken szállodai programszervezőként: Krétán, Koson, Zakynthoson, Korfun, Rodoszon vagy a Chalkidiki-félsziget nyaralóhelyein! Teljes szállodai ellátás, fizetett szállás és komoly havi fizetés vár idén is Görögország felsőkategóriás szállodáiban animátorként. Nyár idén is lesz, a kérdés csak az, hogy a vírus levonulása után mikor nyitnak újra a szállodák és kezdődik a szezon. Jelentkezni viszont már most is tudsz! Tölts ki egy online jelentkezést itt a weboldalunkon vagy küldd el az angol nyelvű önéletrajzod emailen: munka@hotelanimation.hu! 

A MÁRCIUS 28-I GÖRÖG ÁLLÁSINTERJÚ NAPUNK ELMARAD!
A görög partnercégünk érkezett volna Budapestre, hogy minden részletet elmondjanak a munkáról és a jelentkezőkkel személyesen találkozzanak. Mindig alapos és érdekes előadást szoktak tartani, tapasztalataink szerint kifejezetten szeretik a magyarokat, mindig sok embert vesznek fel.

Jelentkezésed leadása után a jelenlegi helyzetben online tudsz interjúzni a görög céggel.

És hogy mi a munka? Szállodai animátorként a feladatod a hotelen belüli napi és esti programok megszervezése és vezetése a csapatoddal. Tehát beszélgetsz, intézkedsz, szervezed az eseményeket és közben a hotelen belüli élet központi figurája leszel, az esti show-k sztárja, a vendégek cimborája és a „helyi mindent-tudó” emberük, aki ismer mindenkit és minden jó helyet a környéken. Nagy barátságokkal és kalandokkal teli nyár vár rád ebben a munkában, rengeteg napsütéssel, strandolással,

A nyár végére rengeteg új ismerősöd lesz, felejthetetlen kalandokban és bulikban lesz részed, kinyílik a világ előtted, a nyelvtudásod felpörög, csodás helyeken fogsz megfordulni és megismersz egy másik kultúrát és mentalitást!

Nálunk továbbra sincs semmilyen regisztrációs díj vagy programdíj, ahogy az elmúlt 15 évben sem volt.

Görögországi fényképes élménybeszámolókat itt olvashatod:

https://hotelanimation.hu/gorogorszag/

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation