fbpx

Dolgozz nyáron a legszebb görög szigeteken szállodai programszervezőként: Krétán, Koson, Zakynthoson, Korfun, Rodoszon vagy a Chalkidiki-félsziget nyaralóhelyein! Teljes szállodai ellátás, fizetett szállás és komoly havi fizetés vár idén is Görögország felsőkategóriás szállodáiban animátorként. Január 25-én a görög partnercégünk lesz itt az idei első Állásinterjú Napunkon, hogy minden részletet elmondjanak a munkáról és a kondíciókról és a jelentkezőkkel személyesen találkozzanak. Olvass bele a görögországi élménybeszámolókba a weboldalunkon és gyere el az Állásinterjú Napra, hogy 2020 nyarát a görög tengerparton töltsd!

Az ÁLLÁSINTERJÚ NAP helyszíne és időpontja:
JANUÁR 25., SZOMBAT
Budapesti Gazdasági Egyetem – Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar (BGE-KVIK)
Budapest 1054, Alkotmány utca 9.
A prezentáció 10:00-kor kezdődik.
ANGOL ÖNÉLETRAJZOD KÉT PÉLDÁNYBAN kinyomtatva hozd magaddal!
Nálunk továbbra sincs semmilyen regisztrációs díj vagy programdíj, ahogy az elmúlt 15 évben sem volt.

És hogy mi a munka? Szállodai animátorként a feladatod a hotelen belüli napi és esti programok megszervezése és vezetése a csapatoddal. Tehát beszélgetsz, intézkedsz, szervezed az eseményeket és közben a hotelen belüli élet központi figurája leszel, az esti show-k sztárja, a vendégek cimborája és a „helyi mindent-tudó” emberük, aki ismer mindenkit és minden jó helyet a környéken. Nagy barátságokkal és kalandokkal teli nyár vár rád ebben a munkában, rengeteg napsütéssel, strandolással,

A nyár végére rengeteg új ismerősöd lesz, felejthetetlen kalandokban és bulikban lesz részed, kinyílik a világ előtted, a nyelvtudásod felpörög, csodás helyeken fogsz megfordulni és megismersz egy másik kultúrát és mentalitást!

Találkozunk január 25-én!

Görögországi fényképes élménybeszámolókat itt olvashatod:

https://hotelanimation.hu/gorogorszag/

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation