fbpx

Dolgozz az örök tavaszban Gran Canaria, Tenerife, Lanzarote vagy Fuerteventura szigetén szállodai programszervezőként! Élj ott, ahova mások csak nyaralni jutnak el és élvezd a szigetek kellemes éghajlatát, a strandokat és a folyamatos nyári pörgést egész télen! Gyere szállodai animátornak és csináld meg életed legnagyobb kalandját: pörgős és vidám munka, gyönyörű munkakörnyezet, fiatal internacionális csapat, rengeteg buli, tengernyi napsütés, sok új ismerős és barát és több mint 300.000 Ft havi fizu!

Animátorként a munkádhoz fizetett szállás, teljes ellátás, utazási támogatás, biztosítás, bejelentett spanyol 8 órás munkaviszony és havi több mint 300.000 Forintos nettó fizetés tartozik. Angol nyelvtudásra mindenképp szükség van, további idegen nyelvismeret pedig előny. Fontos, hogy legalább 3-4 hónaposra tervezd ezt a kalandot, mert az élmény kedvéért és anyagilag is úgy éri meg.

Tegyél egy próbát szeptember 7-én, szombaton a budapesti ÁLLÁSINTERJÚ NAPUNKON, ahol a spanyol partnercégünk személyesen lesz itt, hogy elmondjon minden részletet az animátori munkáról és a jelentkezőkkel találkozzon!

Helyszín és időpont:

2019. szeptember 7. BGE-KVIK Markó utcai épülete
Budapest 1055 Markó utca 29-31. 
A Nyugati pályaudvartól 400 méterre.
A prezentáció 10 órakor kezdődik, utána rögtön kezdődnek a személyes elbeszélgetések.
Két db angol önéletrajzot hozz magaddal!

Ha nem tudsz eljönni szeptember 7-én az Állásinterjú Napra, akkor telefonálj vagy írj nekünk a munka@hotelanimation.hu címre és kitaláljuk a megoldást!

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation