fbpx
Krisztina, 2010 Görögország

2010. nyarán jutottam ki Rodosz szigetére a Hotelanimation-on keresztül. 4 hónapot dolgoztam kint gyerekanimátorként. Délelőtt és délután a gyerekeknek szerveztem programokat, esténként pedig a minidisco, majd az esti show-k részese voltam. A mi csapatunk egy nagyobb csapat volt, 10-12- en voltunk animátorok, Európa különböző országaiból. Egymás közt angolul beszéltünk, ez a nyelvgyakorlás szempontjából nagy előny volt.
Nagyon jól éreztem magam kint, és rengeteg új barátra tettem szert. Velük a mai napig tartom a kapcsolatot sőt, van olyan is akihez már ki is utaztam, feleleveníteni a nyári jó kis bulikat.
Sokat kell dolgozni így bevallom voltak gyenge pillanataim is. De szerintem ez mindenhol előfordul. Valamint, ha ügyesen csinálja az ember számára is szórakoztató lesz minden egyes perce a munkának , nem is beszélve a munka utáni percekről.
Egy pillanatig sem bántam meg, hogy kiutaztam, és bátran ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki ezt a munkát amennyiben teheti.

Krisztina , (vagy „görög” nevemen Kristinaki)

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation