fbpx
Odett, 2015 Ciprus

Én szezon közben, augusztusban jelentkeztem a Hotelanimation oldalán, majd körülbelül egy hétre rá jött is a telefon Ciprusról, angolul természetesen, aminek a lényege nagyjából az volt, hogy ki tudnék-e utazni 1 hét múlva? Hát ez könnyen ment. Túl könnyen is, merül fel az ember lányában így első önálló külföldi munkavállalás előtt. Utólag azonban bátran kijelenthetem, hogy aggodalomra nem sok ok van. A reptéren a megbeszéltek szerint vártak minket (egy másik magyar leányzó is velem egy gépen érkezett), elvittek az ideiglenes szállásunkra (megjegyezném azért, hogy szerencsére csak 1 éjszakát kellett ott töltenünk), másnap pedig az irodából vittek minket interjúra. Az első hotelnél meg is állapodtam. Nekem nagyon nagy szerencsém volt, jó hotelba kerültem,a kollégáim nagyon rendesek voltak. A hotelon múlik, hogy milyen a szállásod, és az ellátásod. Persze, ha valami nem tetszik van lehetőség odébb állni. Én kaptam egy saját apartmant amiben egyedül voltam, meg egy biciklit is.Kis hotel, és szezon vége felé lévén csak 2 animátor volt a hotelban: a teamleader meg a team (jómagam). Az első hét betanulásé volt jószerivel, utána már én csináltam az aqua aerobicot, a water volleyballt, killer pool és darts versenyt, valamint face paintinget meg mini discot az apróbbaknak. Este showk voltak, sokszor kívülről jöttek fellépők, de volt, hogy mi csináltuk a programot. A munkaidőm 10:30-tól este 11-ig tartott, de 2 nagyobb szünettel (az egyikben mindennap a hotel melletti strandon úszkáltam- life is tough) A fizetésemet is mindig az ígértek szerint kaptam.
Tudom, hogy majdnem mindenki ezt írja, de ha azt mondom életem legjobb 2 hónapja volt, akkor nem túlzok nagyon. Én csak nyertem ezzel az egésszel:1. nyaraltam egy gyönyörű helyen 2. csomó új embert megismertem, jó barátságok köttettek 3.gyakoroltam az angolt (és egy kis orosz tudásra is szert tettem) 4. ezért még fizettek is.
Nem azt mondom, hogy a világ legegyszerűbb munkája, azért fárasztó is persze, de pár hónapon át garantáltan élvezhető, és egy hatalmas kaland.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation