fbpx

Szállodai programszervezői pozíciók egész Spanyolországban: Mallorcán, Menorcán, Ibizán, a Kanári-szigeteken és Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca szállodáiban.
Vágj bele életed legbulisabb nyarába! Legyen munkád egy spanyol szálloda programszervező csapatában és töltsd az egész nyarat a tengerparton! Ez a kaland tökéletes lehetőség, hogy felpörgesd a nyelvtudásod, fejleszd a személyiséged, építsd az önbizalmad, önállóságot tanulj és belekóstolj a mediterrán mentalitásba. És mindezt egy nagyon jó helyen, nagyon jó társaságban úgy, hogy ezért még fizetnek is, nem is keveset!

Gyere el február 15-én, találkozz a spanyol céggel személyesen és hallgasd meg a prezentációt 10 órakor! Garantáltan kalandos és felejthetetlen nyarad lesz!

Az ÁLLÁSINTERJÚ NAP időpontja és helyszíne:
FEBRUÁR 15. SZOMBAT
Budapesti Gazdasági Egyetem – Kereskedelmi, Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Kar (BGE-KVIK) Markó utcai épülete
Bp. 1055 Markó utca 29-31.
A Nyugati pályaudvartól 400 méterre.
A prezentáció és beszélgetések kezdete: 10:00
Megjelenés sima utcai viseletben.
ANGOL ÖNÉLETRAJZOD KÉT PÉLDÁNYBAN kinyomtatva hozd magaddal!

Jelezd emailben, hogy jössz és elküldjük, hogy mi az a három kérdés, ami biztos elő fog kerülni a személyes elbeszélgetésnél: munka@hotelanimation.hu

Február 15-én találkozunk!

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation