fbpx

ONLINE ÁLLÁSINTERJÚ Spanyolországba a Kanári-szigetekre télre és 2023-ra november 3-án!

Legyen munkád télen a Kanári-szigeteken vagy 2023-ban Mallorcán, Menorcán, Ibizán vagy Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca hoteljeiben szállodai programszervezőként!

November 3-án interjúzz közvetlenül a spanyol partnercégünkkel! Nézd meg a prezentációjukat, hallgasd meg mit ajánlanak és kérdezz közvetlenül a cég munkatársaitól!

Animátorként dolgozni egy spanyolországi szállodában különleges kaland, amit nem lehet egy átlagos munkahelyhez hasonlítani. Hihetetlen mennyiségű új arccal fogsz megismerkedni a világ minden tájáról, egy spanyol nyaralóövezet lesz az otthonod, a szálloda vendégei a legjobb barátaid lesznek, életed legnagyobb bulijaiban és legszebb tájain fogsz megfordulni pár hónap alatt. Rengeteget fejlődik a nyelvtudásod és a személyiséged, kinyílik a világ előtted és olyan tapasztalatra teszel szert, amit a jövőben páratlanul tudsz majd kamatoztatni.

Érdemes elolvasnod olyanok fényképes beszámolóit, akik dolgoztak már animátorként Spanyolországban! Itt találod őket: hotelanimation.hu/spanyolorszag/

Szállodai animátorként Spanyolországban a munkádhoz jár:

– teljes szállodai ellátás,

– fizetett szállás,

– több mint 370.000 Ft havi nettó kezdő fizetés a szálláson és az ellátáson felül Euróban,

– utazási támogatás,

– biztosítás,

– bejelentett spanyol 8 órás munkaviszony,

– rengeteg napsütés, buli és kaland!

Angol nyelvtudásra mindenképp szükség van, ezen felül előny, ha beszélsz még idegen nyelveket, foglalkoztál sporttal vagy tánccal vagy dolgoztál már gyerekekkel. Kifejezetten előny, ha van gyakorlatod animátorként. Minimum 3-4 hónaposra érdemes tervezned ezt a kalandot, de dolgozhatsz éveket is animátorként a Kanári-szigeteken és Spanyolországban akár azonnali kezdéssel is.

Jelezd emailben, hogy szeretnél részt venni az online interjún és elküldjük a részleteket és azt, hogy mi az a három kérdés, ami biztos elő fog kerülni a beszélgetésnél: munka@hotelanimation.hu

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation