fbpx

2024-ES UTOLSÓ ÁLLÁSINTERJÚ NAPUNK SPANYOLORSZÁGBA ONLINE ÁPRILIS 9-ÉN!

Legyen munkád Spanyolországban 2024-ben Mallorcán, Menorcán, Ibizán vagy Costa del Sol, Costa Brava, Costa Blanca szállodáiban vagy akár a Kanári-szigeteken szállodai programszervezőként!

Április 9-én interjúzz közvetlenül a spanyol partnercégünkkel online! Nézd meg a prezentációjukat, hallgasd meg mit ajánlanak és kérdezz közvetlenül a cég munkatársaitól! Ez az idei utolsó állásinterjú napunk a nyári szezonra, a görög és a ciprusi lehetőségekre még online tudsz jelentkezni.

Egy mediterrán tengerparti szálloda programszervezőjének lenni különleges lehetőség a turizmusban és hatalmas élmény. A hotelen belüli napi programok és játékok házigazdája vagy így rengeteg emberrel ismerkedsz meg, a nyelvtudásod minden nap fejlődik, és ennyi új arc között az önbizalmad sem kaphatna jobb tréninget. Tengernyi szeretetet és megbecsülést kapsz a csapatoddal a hotel vendégeitől, szívükbe zárnak és barátként búcsúznak tőled a nyaralás végén. Ez az állás nem hasonlítható össze semmilyen más vendéglátós vagy szállodai munkával. A csapattársaid fiatalok, a munkakörnyezet gyönyörű, a kint töltött idő alatt pedig Spanyolország a második otthonoddá válik.

Érdemes elolvasnod olyanok fényképes beszámolóit, akik dolgoztak már animátorként Spanyolországban! Itt találod őket: hotelanimation.hu/spanyolorszag/

Szállodai animátorként Spanyolországban a munkádhoz jár:

– teljes szállodai ellátás,

– fizetett szállás,

– több mint 400.000 Ft havi nettó kezdő fizetés a szálláson és az ellátáson felül Euróban,

– utazási támogatás,

– biztosítás,

– bejelentett spanyol 8 órás munkaviszony,

– rengeteg napsütés, buli és kaland!

Angol nyelvtudásra mindenképp szükség van, ezen felül előny, ha beszélsz még idegen nyelveket, foglalkoztál sporttal vagy tánccal vagy dolgoztál már gyerekekkel. Kifejezetten előny, ha van gyakorlatod animátorként.

Minimum 3-4 hónaposra érdemes tervezned ezt a kalandot, de dolgozhatsz éveket is animátorként Spanyolországban.

Jelezd emailben, hogy szeretnél részt venni az online interjún és elküldjük a részleteket és azt, hogy mi az a három kérdés, ami biztos elő fog kerülni a beszélgetésnél: munka@hotelanimation.hu

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation