fbpx
Alexandra, 2016 Ciprus

Már régóta motoszkált a fejemben, hogy kipróbáljam az animátorkodást és azt hiszem, nagyon jó döntést hoz az ember, ha belevág! Én rögtön az államvizsgám után, június elején utaztam ki Ciprusra, Ayia Napára egy 4 csillagos hotelbe kerültem, ami egy szinte 90%-ban oroszokkal teli hotel volt. Ez számomra azért sem jelentett problémát, mert orosz szakot végeztem, ezért nyelvi szempontból jól boldogultam. Az animátorkodásba azonban az elején kicsit nehéz volt beleszoknom, mert egy picit több idő kellett, mint vártam, de minden nehézség ellenére nagyon megérte. Nagyon élveztem minden egyes pillanatát a reggeli stretching-től kezdve a déli aqua aerobic-on át, a délutáni vízilabdázáson keresztül, beleértve az esti mini disco-kat és karaoke estéket. Mi a hotelben ketten voltunk animátorok, egyikünk volt általában a kids club-ban, a másikunk pedig a medence körül szórakoztatta a vendégeket. A szállásunk a hotelben volt, ami bár nem volt a legnagyszerűbb, de a vendégek, a napsütés és a csodálatos tenger ezt mind elfeledtette velem! Napközben a szabadidőmben is sokat lógtam a parton, ugyanis egy 3 perces sétára volt a hotelemtől, valamint a heti egy szabadnapomat is általában próbáltam a parton tölteni vagy a sziget többi városába látogattam el.

Mindenkinek ajánlom ezt a “munkát”, aki beszél idegen nyelveket, mert hihetetlenül sokat tud fejlődni az ember pár hónap alatt, valamint annak, aki egyébként is szereti a pörgést, ugyanis egy buli az egész. Persze a végére elfárad az ember, mert akármennyire is bulinak fogjuk fel, nagyon sok türelemre is van szükség és számolni kell azzal, hogy mi, animátorok szinte egész nap napon dolgozunk, emberekkel foglalkozunk és egész nap mosolyognunk kell, még ha épp egy nagyon erős fogfájással küszködsz (saját tapasztalat!) is és ugyanúgy végig kell hallgatnod a 70 éves bácsi élettörténetét, a fiatal részeg (mert ő megteheti, mert a nyaralását tölti, nem úgy mint te) banda őrült poénjait, vagy el kell tűrnöd a beléd kapaszkodó kiskölyök idegesítő kérdéseit is, de hidd el, hogy minden ellenére, nagyon nagyon megéri! Nagyon sok vendéggel a mai napig tartom a kapcsolatot és alig várom, hogy újra láthassam őket!

Tehát elő a bőrönddel, bikinivel és naptejjel és vágj bele életed egyik legnagyobb kalandjába! 😉

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation