fbpx
Kinga, 2013 Spanyolország

Sok külföldi tapasztalatom volt már, de az animációhoz hasonló még sosem, ez a legjobb döntés az önismerethez, önfejlesztéshez!
Régebben is szerettem volna kipróbálni és első hallásra könnyűnek tűnik, de valójában nem olyan egyszerű. Ez persze attól is függ, mennyi időre megy az ember és milyen pozíciót kap, más 1-2 hónapra kipróbálni, mint egy teljes szezont végigcsinálni. Én a spanyol céget mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon megbízható és bármi probléma esetén lehet rájuk számítani.
Allround animátor voltam egy sport hotelben, 4 fős csapattal és kezdőként nagy kihívás volt a munka minden területén ugyan olyan jól teljesíteni, mint a többiek, akik már több éves tapasztalattal rendelkeztek. A nagy meleg és a párás levegő mellett a napi időbeosztásához is hozzá kellett szokni, hiszen kisebb megszakításokkal, de nagyjából egész napos a munka. Napközben sportprogramok vannak és este a showk, minidisco, club tánc és disco. Az első hónapok még a tanulásról szóltak, de utána már rutinszerűen ment minden.
Nagyon sokat tanultam egy szezon alatt, sok olyan dologban kipróbáltam magam, amiben azelőtt nem is gondoltam, hogy megállom a helyem, a sportoktól kezdve, a vetélkedő showk prezentálásán át a táncok- és esti fellépésekig. Életre szóló élmény volt, és az ottani élet és pörgés után hazatérni igen nagy váltás volt!
Köszönöm szépen a lehetőséget és a bizalmat, valamint, hogy a budapesti állásinterjún személyesen is találkozhattam a cég képviselőivel. Azt tanácsolom, aki tud, menjen el személyesen, hiszen teljesen más képet kap a munkáról az ottani tájékoztató előadásból, mintha csak interneten olvasna róla!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation