fbpx
Anita, 2017 Spanyolország

Hét hónapot töltöttem Mallorcán egy szállodában, ahol rengeteg jó élménnyel gazdagodtam.
Óvónői és csecsemő- és kisgyermeknevelői végzettségem van, ebből adódóan gyerekekkel szerettem volna mindenképpen dolgozni, ezért a szálloda babyclub felelőse lettem, így pici, 4 év alatti gyerekekkel foglalkoztam. Játék közben velük együtt fejlődtem én magam is. Nyelvtudásom bizonytalan volt előtte és mivel egyedül voltam a babyclubban egy nagy szállodában, eleinte nagy volt a kihívás főként emiatt, de pont ezért volt számomra nagyon izgalmas is egyben a rám bízott feladat, és végül ennek köszönhettem, hogy olyan sokat fejlődött az angol beszédem.
Én magam szervezhettem meg a babyclub életét, kialakíthattam, feldíszíthettem az elején az egész szobát, ami végül már szinte otthonommá vált. Teljesen szabad kezet kaptam, ennek köszönhetően mára már sokkal magabiztosabb a kommunikációm, szervezőkészségem és megoldó-képességem is fejlődött.
Sok emberrel volt lehetőségem találkozni, beszélgetni szinte a világ minden tájáról, nagyon érdekes volt történeteket hallgatni tőlük, életükbe kicsit betekinteni, melyek által új utak nyíltak fel előttem.
Mindezeken kívül felejthetetlen kirándulásokban volt részem Mallorca szigetén, gyönyörű helyeket fedezhettem fel. Az ottani környezet semmihez sem fogható, legyen szó dombos-erdős vidékekről, sziklás tájakról, homokos tengerpartról, hangulatos városokról, a szigeten sok minden megtalálható kis helyen, és mindig találtam valami újat, ami éppen teljesen elvarázsolt.
Na és persze a bulik… 😉
Egész jók voltak!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation