fbpx
Évi, 2012 Görögország

A 2012-es nyári szezont Kos szigetén töltöttem, egy 5 csillagos hotelben dolgoztam gyerekanimátorként. Délelőttönként a gyerekeknek szerveztünk különféle játékos programokat, délután pedig egy kis művészeti kuckóban segítettem a vendégeknek selymet és pólót festeni. Esténként mini discot szerveztünk a kicsiknek, majd a különféle show-k lebonyolításában segítettünk, vagy mi magunk rendeztünk ilyeneket. Időnként be kellett ugranom stretchinget tartani, vagy épp sudokut osztogatni a vendégeknek, de nem bántam, mert ezeket is szívesen csináltam, és néha nem ártott némi változatosság. A hotel adottságainak és felszereltségének hála, sokféle színvonalas programot le tudtunk bonyolítani, a kreativitásunkat pedig főleg a gyerekprogramok szervezésében és megtartásában csillogtathattuk.
Ez volt az első szezonom animátorként, de szerencsére gyorsan belejöttem; és azt gondolom, hogy bárki képes gyorsan ráérezni erre a munkára, aki általában szeret és tud sokat beszélni, mosolyogni, illetve beszél idegen nyelveket. A gyerekekkel dolgozni elég nagy felelősség, és sokszor gyorsan kell megoldani különféle helyzeteket; viszont nagyon hálás munka, mert nagyon sok szeretet kaptam a kicsiktől, valamint sok kellemes és vicces élménnyel gazdagodtam, amikre mindig jó visszaemlékezni. Sok új dolgot is tanultam, például türelmesebb és toleránsabb lettem, javultak a nyelvi készségeim és önállóbb lettem a kint töltött idő alatt. Sok érdekes emberrel sikerült megismerkednem kint, akik közül többekkel a mai napig tartom a kapcsolatot.
Számomra nagyon kellemes élmény volt a kint töltött nyári szezon, és örülök, hogy igent mondtam a lehetőségre. 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation