fbpx
Bianka, 2011 Ciprus

Én a 2011 –es nyári szezont töltöttem kint Cipruson egy családbarát skandináv hotelben.A mi szállodánk nem volt annyira nagy de mégis családi hangulat uralkodott.Elvarázsolt mindenkinek a kedvessége és nyitottsága az új dolgokra. A vendégeink nagyon kedvesek voltak és mindig csatlakoztak hozzánk a programjainkban.mivel hogy a mi szállodánk egy skandináv hotel volt ezért a svéd nyelvtudásom is fejlődött.Sok új élménnyel gazdagodtam.
Nálunk 2 animátor volt, én és a svéd animátor lány.Mindig elosztottuk, hogy ki milyen szerepet vegyen ki a programokban és segitettük egymás munkáját.Nálunk kezdésképpen mindig Aqua aerobics volt , így a vendégek is újúlt erővel kezdhették a napjukat.Szállodánk inkább gyerekorientált volt és így a kis lurkóknak adott lehetőségük több mindent kipróbálni mint például T-shirt painting ( póló festés) , Crazy Games (őrült játékok) stb. Este pedig mindig színes műsorokkal szórakoztattuk mind a gyerekeket mind a felnőtteket.Esténként kezdődött a Mini Disco amiben a gyerekekkel táncoltunk és énekeltünk.Nagyon élvezték és szerették ezeket a kis műsorokat.
Nyelvtudásom sokat fejlődött és az angol mellett megtanultam még pár mondatot görögül is.Nagyon sokat köszönhetek ennek a pár hónapnak.Hihetetlenül jó volt a 2011- es nyár.Én nagyon sok mindent nyertem ezzel a munkával.Munka?! Nem is nevezném annak , mert gyerekekkel dolgozhattam akiket imádok és sok barátságot is kötöttem mind a munkatársaimmal , s mind a hotel vendégeivel is.
A szabadnapjainkon bejártuk az egész szigetet.Robogót béreltünk és azzal fedeztük fel a sziget rejtelmeit.Nagyon szép időnk volt ígyhát mindennnap a délben lévő szünetünket a tengerparton töltöttük el napozással.
Mai napig nem bántam meg , hogy animátorkodásra adtam a fejemet.sőt! Ezen a nyáron is megyek animátorkodni Ciprusra. J Mindenkinek csak ajánlani tudom aki gondolkodik azon, hogy egy szezont eltöltsön egy csodálatos meleg helyen.Köszönöm szépen hotelanimation hogy megadtátok a lehetőséget!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation