fbpx
Kitti, 2015 Görögország

2015-ben kerültem először kapcsolatba az hotelanimation.hu csapatával. A sikeres interjút követően két héttel már a kezeben volt a szerződésem Görögországba. Ezúton is nagyon hálás vagyok a cégnek, mert mindenben nagyon sokat segítettek. Április közepén repültem Kos szigetére ahol az összes többi animátorral együtt részt vettem egy hetes tréningen. Itt derült ki, hogy gyerekanimátorként fogok dolgozni, aminek nagyon örültem. Szerencsére mindenre megtanítottak a tréning alatt, így azt javaslom mindenkinek, hogy bátran vágjon bele még tapasztalat nélkül is.
Nagyon szerencsésnek mondhatom magam mert egy olyan csapat része lettem akikkel nem csak barátokká, de családdá váltunk. Azóta is minden nap beszélünk és már tervezzük a következő közös szezonunkat. Az első hónap nem volt könnyű, mert én voltam az egyetlen új a csapatban a többiek mind régi motorosok voltak, így igyekeztem minél hamarabb felzárkózni ami persze nem mindig volt egyszerű, de próbáltam pozitív oldalról látni a dolgokat. Nagyon fontos az, hogy ne adjuk fel útközben és lássuk azokat a pozítívumokat amiket ez a lehetőség nyújt.
Hogy miről szólt egy napom? – Rengeteg sport, játék a gyerekekkel, esti show műsorok.
A szabadnapokon pedig mindig volt lehetőség bejárni a sziget egy új részét és különböző programokon részt venni vagy egy jó nagyot aludni a parton. Persze sokszor volt olyan is, hogy már fáradt voltam és egyszerre 70 kis kalózzal rohangáltam a szállodában vagy a tikkasztó melegben való táncpróbákat szívesebben cseréltem volna lubickolásra, de visszagondolva mindez már csak megmosolyogtat. A legjobb az egészben, hogy soha nem éreztem, hogy dolgozom, inkább azt mondanám, hogy a csapatommal azon voltunk hogy mindenki jól érezze magát a vendégek is és mi is. Felejthetetlen emlékeket és örökre szóló kapcsolatokat kötöttem, számomra teljesen új világot nyitott az hogy animátornak jelentkeztem, mert így igazán önmagam lehetek és azzal foglalkozhatok amit szeretek, ráadásként ezért fizetést is kapok. 😉
Áprilistól októberig voltam kint a sziget egyik legnagyobb szállodájában, kihívás volt, de teljesítettem és rengeteget tanultam, bármikor újra belevágnék, sőt alig várom az új szezont, én biztos ott leszek! 😉

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation