fbpx
Réka, 2019 Ciprus

Talán már találkozhattatok velem a tavalyi élménybeszámolók között. 2019-ben is belevágtam, már több tapasztalattal, másokat segítve, mégis izgatottan. (Egyébként már hazautazásomkor tisztában voltam azzal, hogy várnak vissza a következő évben is.) Kérésemre ez alkalommal foglalkozhattam a gyerekekkel, ugyanabban a hotelben, ahol már előző éve is dolgoztam. Cseppet sem bántam meg, hogy másodszor is meglátogattam a sziget lakóit, sőt, bátran kijelenthetem, hogy ez a félév sokkal meghatározóbb volt az életemben. Régi barátokkal, ismerősökkel találkoztam, a hotelen kívül, és belül is. És bizony új barátokat is szereztem.

A munka része számomra nem volt túl nagy újdonság, annyiban különbözött, hogy 4-12 éves gyerekekre kellett vigyáznom, játszanom velük, szórakoztatnom őket reggel, és délután 2 órán keresztül. Este minidiscot táncoltunk egy magyar lánnyal, aki a szobatársam volt, és akivel nagyon jól kijöttünk. Aztán segédkeztünk az esti műsorokban. Volt, akiket már a fellépők közül is ismertem, de voltak újdonságok is. Idén kamatoztathattam jobban a tavaly tanultakat is, a zenepultot és a fényeket is főként én kezeltem. A szálláson idén is négyen tartózkodtunk, 20 perc sétára volt a hoteltől. A szobatársam a magyar munkatársam volt, és volt még egy ukrán lány velünk. A negyedik személy állandóan változott, de ez minket nem sokban érintett.

Mivel idén igyekeztem jobban beosztani az időm (tudtam mire számíthatok hotelen belül), így sokkal-sokkal több időm volt szórakozásra is, úgy értem a hotelen kívül. 🙂 Sokat jártam bulizni a magyar csapattal, akik Ayia Napán, vagy Protarason dolgoztak. Én később csatlakoztam hozzájuk, hiszen ők már összekovácsolódtak a tréning alatt, ahova én idén sem mentem, mivel nem volt már rá szükségem. Szóval jártunk bulizni, idén is eljutottam hajókirándulásra, a török oldalra, sokkal szebb lett a város, ahol voltam, rengeteget fejlődött a parti rész. Átmentem a török oldalra egy barátnőmmel és a kisfiával, és voltam Cavo Grecon is. Egyszóval sokkal jobban be tudtam járni a szigetet.

Mint említettem, ez az időszak sokkal meghatározóbb volt az életemben, ugyanis rám talált a szerelem a Szépség és Szerelem szigetén. Előző évben megismerkedtem egy sráccal, akivel haverkodtunk, és idén tovább alakultak a dolgok, olyannyira, hogy utazom vissza februárban, kiköltözés céljából. Szóval, én másodszorra is csak azt tudom mondani, hogy merj lépni, és fedezd fel önmagad egy másik országban, új környezetben. Sok sikert kívánok, leendő utazó! 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation