fbpx
Fanny, 2014 Ciprus

A jelentkezes nagyon egyszerű és zökkenőmentes volt. Öneletrajzom elküldése után kaptam egy visszaigazoló üzeneteta hotelanimation.hu-tól, miszerint továbbítják a.jelentkezésemmet partnerirodáik felé. Pár napra rá már hívott a kinti cég, örülnének, ha csatlakoznék 2014ben csapatukhoz. Még aznap elküldték a szerződést és két héttel késöbb tele izgalommal és persze egy kis félelemmel, már a repülőn ültem. Kiutazás előtt a hotelanimation.hu tartott egy meetinget a kiutazóknak, ez nagyon hasznos volt, hiszen legalább arcról ismertem kint már néhány embert.
A kinti cég által biztosított szállás es étkezés szuper volt, itt addig laktunk, amíg el nem kezdtünk dolgozni a szállodánkban.
Az én szállodám Ayia Napa szívében volt, minden elérhető volt max 10-15perces sétával, a tengerpart viziportpályákkal csak 5perc volt. A szállásomat innentől kezdve a hotelem biztosította, ez 10 perces sétára volt. Étkezést is a szálloda biztosított, napi 3x szállodai étteremben (büféasztalos étkeztetés minen napszaknak megfelelően). Mind a vezetőség, mind pedig a többi ott dolgozó nagyon kedves volt, több emberrel is sikerült nagyon jó kapcsolatot kialakítani.
Én gyerek animátor voltam, amitől az elején kicsit tartottam, de hamar belerázódtam és végül nagyon élveztem.
A szállodai vendégek közül rengeteg barátra tettem szert, a legtöbbel a mai napig tartom a.kapcsolatot (egyébként ezt a kinti animátor társaim nevében is bátran állíthatom). Több vendég is jelezte, hogy már foglaltak a 2015ös szezonra is és remélik, hogy újra találkozhatunk. Az animátori csapatom nagyon jó volt. A team leaderünk már tapasztalt animátornak számított, bármikor, amikor szükségünk volt segítségre, segített és igazi csapatként “dolgoztunk.” A végére kis családként működtünk és úgy néz ki, megyünk vissza a kövekető szezonra is.
Köszönöm a hotelanimation.hu-nak, hiszen nélkülük nem lehetne enyém ez az életre szóló élmény és egy percig.sem bántam meg, hogy felültem arra a repülőre és mindeninek, aki ezen gondolkozik, csak ajánlani tudom!! 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation