fbpx
Kata, 2012 Spanyolország

2012 nyarán másodjára vágtam neki a világnak animátorként. A ciprusi szezonom után nem volt kérdés, hogy folytatom az animátorkodást, csak ezúttal Spanyolországban.
Kint töltött hónapjaim során állandó pörgésben éltem, és sok mindenbe belekóstoltam! Sport animátorként napközben a sport-programok (aquagym, splash-dance, pilates, stb.) megszervezése és levezetése volt a feladatom, ami eleinte igazi kihívás volt, de idővel beletanultam. Esténként pedig a színpadi táncműsorainkat adtuk elő, mint animátor-csapat. Nagyon élveztem az állandó mozgást, a színpadon szereplést, a vendégek elismerő szavait, és a munka utáni jól-megérdemelt sangriát a tengerparton. 🙂 A csapatom a hónapok alatt a családommá vált, a közös bulik, a közös élmények összekovácsoltak minket. Hétről hétre pedig új és új különböző nemzetiségű vendéget ismertem meg, így több nyelvet is elsajátítottam alap szinten!
Az animátorként töltött nyaraim életem legjobb, legmozgalmasabb nyarai voltak! Már szervezem is a következő szezonomat!:)

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation