fbpx
Anikó, 2013 Ciprus

Eletem legjobb dontese volt amikor belevagtam ebbe a kalandba! Hihetetlen mennyisegu uj elmenyekkel, uj baratsagokkal, a vilag barmely tajarol kapcsolatok kialakitasanak lehetosegevel, angol tudasom fejlodesevel, magabiztosaggom es onmagamba vetett hitem novekedesevel, es gyonyoru helyek felfedezesevel lettem gazdagabb! Termeszetesen voltak idok, amikor nehezebb volt, mindig vannak lentek…de utana tudunk meg magasabbra szarnyalni! Legy bator es ne felj az ujtol! Ne felj valtoztatni az eleteden mert minden elmeny (pozitiv es negativ egyarant!!!) a fejlodesedet szolgalja! Vagj bele es legy nyitott az ujra! Hallgass a szivedre es ragadd meg az uj lehetosegeket mert csak a javadra valnak! A Te eleted, a Te kezedben van a kulcs, hogy olyanna alakitsd amilyennek mindig is elkepzelted, megalmodtad!
El is felejtettem megkoszonni a csodas lehetoseget amit kaptam altalatok!!! Nagyon halas vagyok az egesz cegnek, kozossegnek,csapatnak! Ne hagyjatok abba amit csinaltok, mert egyedulallo es ‘remenyt’, lehetoseget, elmenyeket adtok egy jobb, minosegibb elet megvalositasahoz… Nagyon szepen koszonom a lehetoseget es a bizalmat!!! 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation