fbpx
Tibor, 2013 Görögország

2013 nyarán legfőképpen a nyelvgyakorlási lehetőségek miatt választottam az animátorkodást és azt kell hogy mondjam életem egyik legjobb választása volt!
Külföldi tapasztalat nélkül vágtam neki az 5 hónapos kalandnak, nagyon bizonytalan voltam azzal kapcsolatban, hogy ne valamilyen fantom céghez küldjenek, akik szervkereskedelemmel foglalkoznak, de a személyes interjú, az interneten beszerezhető adatok és a Hotelanimation 9 éves tapasztalata és segítőkészsége meggyőzött, ennek ellenkezősétől.
Így 2013 júniusában megérkeztem a napfényes Kos szigetre, ahol az első pár napig egy kisebb szállodában dolgoztam harmadmagammal, ezután átraktak a sziget legelegánsabb szállodájába, ahol több mint 22 animátor dolgozott az ügynökség egyik legtehetségesebb csapatvezetőjével. Mi is volt a feladatom? Napközben én leginkább a sporttevékenységékért voltam felelős, így leginkább strand röplabdát, vízilabdát, focit, asztaliteniszt szerveztem és a tevékenységek között pedig a vendégekkel társalogtam. Minden este pedig egy gyerekeknek szervezett minidiscoval és showműsorral készültünk. A showműsorok különbözőek voltak általában heti egyszer-kétszer volt táncos show, máskor pedig komédiát, különböző vetélkedőt szerveztünk. A tánctudásom hagy némi kívánni valót maga után, de egy kis gyakorlás után már a legtöbb táncos műsorban is részt vettem. A kedvenc műsoraim a komédiák voltak, amelyben kaptál egy szerepet és azt szabadon töltötted be az egyéniségednek megfelelően. Természetesen a nap végére elfáradtál, a játékban, a showműsorokban, a sok érdekes ember megismerésében:). A leginkább pozitív benyomások mellett, azonban voltak konfliktusok is legfőképp a főnökséggel, de szerintem ez minden munkahelynél így van.
Szóval, ha olyan munkát szeretnél vállalni, ahol jól érzed magad, a munka mellett bulizhatsz, sok emberrel megismerkedhetsz, barátokat szerezhetsz a világ minden tájáról és mindezt úgy, hogy közben pénzt keresel és fejleszted a nyelvismeretedet, akkor ezt a munkát én neked ajánlom. Sőt lehet, hogy a nyári szezonban még találkozunk is, mert én biztosan, hogy visszamegyek.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation