fbpx
Boróka, 2019 Ciprus

Sziasztok! Boróka vagyok és Cipruson animátorkodtam, Ayia Napán. 🙂

3 hónapig voltam kinn, május elejétől, július végéig. Sajnos nem tudtam az egész 6 hónapot bevállalni, bár nagyon klassz lett volna.
Nagyon sok új emberrel ismerkedtem meg és sok jó barátot szereztem ezidő alatt. Nem csak a máshonnan érkező animátorok között, hanem a helyiek, vagy a hotelben dolgozók között is.
Egy ukrán lánnyal laktam és dolgoztam együtt, Olenával.

Mi nem a hotelben laktunk, hanem egy kb. 20 percre levő apartman szerű házban. Négyen voltunk lányok, 2 magyar lány az egyik, mi meg az ukrán szobatársammal a másik szobában. Volt egy fürdő, egy konyha és ez a 2 szoba. A miénk tágas volt, nagy erkéllyel, és persze légkondival. 🙂

A munkabeosztásunk pedig olyan volt, hogy 10től 15ig, majd 20tól 23.30ig dolgoztunk. Napi 3x-i svédasztalos ellátást kaptunk, ami bőséges és változatos volt. Az első részében a napnak aktív programokat és sportos játékokat tartottunk leginkább, az esti részben pedig különböző műsorok, kvízek, karaoke és fellépések szórakoztatták a vendégeket.

Munka mellett volt időnk nekünk is szórakozni, kirándulni és bulizni. (Heti egy szabadnapunk volt) A 3 hónap alatt sikerült a sziget minden olyan látnivalóját megnéznem, ami nagyon érdekelt, és nagyon sokat buliztunk is. Az biztos, hogy egy életre szóló élmény.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation