fbpx
Anett, 2010 Görögország

Én a 2010-es nyári szezont Zakynthos szigetén egy 5 csillagos vadonatúj hotelben töltöttem! Mivel a hotel csak akkor nyitott meg, kicsit nehezebb dolgunk volt, nem volt annyi lehetőségünk a szórakoztatásra, mint egy több éve nyitva tartó szállodában, de a vendégek nagyon aranyosak voltak, és lelkesen értékelték minden szárnypróbálgatásunkat!:)
A szezon elején gyerek animátor voltam, amit nagyon szerettem, életemben nem kaptam annyi szeretet, mint ezalatt a pár hónap alatt a kicsiktől, imádtak! Később már tartottam strechinget, aqua aerobikot, vízilabdát, röplabdát is, úgyhogy mozgáshiányom nem volt!:) Esténként mindig én csináltam a minidiscot, utána pedig valamilyen játékos vetélkedőt, vagy táncos showkat csináltunk!
A nyelvtudásom hatalmasat fejlődött, a magabiztosságom szintén, és persze a világ minden tájáról érkezett vendégekkel is nagyon jóban lettünk,sokkal még most is tartjuk a kapcsolatot! A szabadnapokon körbejártuk az egész szigetet, és rengeteget szórakoztunk! A csapatunk ugyan csak 5 főből állt, de így legalább nagyon szoros kapocs alakult ki köztünk, minden együtt csináltunk ezalatt a pár hónap alatt!
Persze problémák, és nehéz pillanatok itt is akadtak, mint mindenhol, de életem egyik legjobb döntésének tartom, hogy kipróbáltam az animátorkodást, nagyon sokat kaptam ettől az időszaktól.
Felejthetetlen élményekkel tértem…nos én is írhatom, hogy nem haza, hanem Franciaországba, mivel a szerelem engem is megtalált kint!:))
Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom, kalandra fel!!!:)

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation