fbpx
Timi, 2016 Spanyolország

Hogy miért érdemes az animátorkodást kipróbálni? Rengeteg új élmény, barátok, kalandok és gyönyörű helyek. Nekem főként ezek az első gondolatok, amik eszembe jutnak, amikor szóba jönnek a Spanyolországban töltött hónapok.
Az én nagy kalandom Mallorcán kezdődött, ahova izgatott készülődés és csomagolás után érkeztem. Az első pillanattól kezdve mindenki nagyon segítőkész és barátságos volt, így könnyen ment a beilleszkedés. A gyerekprogramok, a minidisco, a kvízműsorok lebonyolítása rövid idő után nem okozott gondot, gyorsan hozzá lehet szokni a folyamatos pörgéshez.
Két hónap után, a nyári utószezont követően utaztam Fuerteventurára, a Kanári-szigetekre. A végtelen fehérhomokos part és az óceán látványa lenyűgözött. A szállodában 3 fős animátorcsapat tagjaként az én terepem a miniclub volt, ahol a tematikus napok színes programjait bonyolítottam le főként német, olasz, spanyol, angol gyerekekkel. Hétfőnként mi tartottunk az esti show-t, ami nagyon izgalmas volt. Táncok, koreográfiák, jelmezek, rengeteg gyakorlás és persze a show népszerűsítése mind-mind beletartozott a műsorba.
Szabadnapjaimon bejártam az egész szigetet, megismertem a helyieket, akik valóban mindig kedvesek, vidámak voltak, továbbá érdemes megemlíteni a finom helyi specialitásokat.
Amit kaptam a kint töltött idő alatt: életre szóló élmények, barátok, használható nyelvtudás, gyors problémamegoldó készség, emberismeret.
Szóval, ha játszol a gondolattal, hogy kipróbáld magad, akkor vágj bele!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation