fbpx
Dávid, 2010 Spanyolország

Már évekkel ezelőtt kinéztem magamnak, hogy animátorkodnék, de sajnos túl későn jelentkeztem, ezért tavaly nyáron sikerült először kipróbálnom Spanyolországban. Sokan mondták, hogy az első egy hónap kemény lesz, de igazából néhány nap után, mikor megszoktam új státusomat, már kényelmesen mozogtam az emberek között. A legtöbb helyen sportanimátorként dolgoztam, vagyis a felnőttek számára szerveztem aktivitásokat, mint lövészet, íjászat, foci, röplabda, esténként pedig a show-kban is szerepeltem. A kint eltöltött néhány hónap alatt sosem éreztem stresszt, ellenben megismertem millió különböző embert, nagyon érdekes történeteket, életutakat hallottam, kötöttem néhány jó barátságot.
Ha valaki szeretne a tengerparton dolgozni olyan emberekkel, akik semmivel sem törődnek, csak jól akarják magukat érezni, emellett 2-3 idegennyelvet tanulni (én folyékonyan megtanultam angolul, németül, és spanyolból is rengeteget fejlődtem), 3-4 csillagos szállodákban enni, és ezért még pénzt is kapni, akkor annak azt ajánlom, hogy sürgősen jelentkezzen animátornak! Lehet, hogy akkor találkozunk is jövő nyáron valahol, mert hogy én visszamegyek oda, az biztos!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation