fbpx
Dóri, 2015 Ciprus

Idén januárban hosszas gondolkozás után, hogy mit is kéne csinálnom, milyen úton induljak el, végül a Hotel animation mellett döntöttem. Végig olvasva a honlapot, az élmény beszámolókat , kellő erőt, bátorsagot éreztem, hogy elküldjem az önéletrajzom.gondoltam szerencsét próbálok, és megpályázom az animátori állást.Turizmus-Idegenforgalmi szakon végeztem, mindig is vonzott a szállodaipar, külföld, tehát gondoltam nem áll távol tőlem ez a pozició. Sikeres interjú után 1 héttel kaptam a pozitiv visszajelzést, hogy felvételt nyertem és indulhatok a mesés Ciprusra, ahol a viz kristalytiszta, 4 fele kék árnyalatban pompázik, ahol kezdetét vehetem a medditerran nyárnak. Áprilisban mentem ki egy csapattal akik felét már ismertem az interjúról, a másik felével pedig a reptéren barátkoztunk össze. Mindenki izgult, vajon hova megyunk, mi lesz velünk :D, de amikor megérkeztünk mindenki megnyugodott hogy nem egy lakatlan szigetre csöppentunk.:) Kedves fogadtatásban volt részünk limuzin kiséretében. Kezdetét vette az 1 hetes tréning, ahol sokat nevettünk,mókáztunk. Külonböző aktivitiket sajátitottunk el, hogy a munkák során tudjuk alkalmazni ezeket.
A tréning után mindenkit szétosztottak, volt sirás-rivás, de sokan egy városba kerültek, szóval nem maradt el a munka utáni összeröffenés, és a hűs habokban való lubickolás, koktélozás együtt a munka után.
Engem egy 5 csillagos szállodaba tettek Ayia Napan, ahol 2 másik animátorral dolgoztam együtt. All around animátorok voltunk, tehát mindenféle programot kellett szerveznünk. Reggel jóga, streching, majd vizi-röplabda, coctail games gyerekeknek, a nyertes mindig ingyen italt kaphatott. A gyerekeket nem is kelett hivni, jottek maguktól 🙂 Délutan darts, asztali tenisz, vagy vizi játékok közül lehetett választani.Én kimondottan gyerek programokat vezettem, mivel van benne tapasztalatom, és nem utolsó sorban nagyon szeretem őket. Minden este mini discot rendeztünk, ahol a szinpadon a gyerekekkel együtt táncoltunk,bolondoztunk neha Micky-Mini mouse jelmezben.
Majd minden este különböző show ( Tüzi, cirkusz, ciprusi est, karaoke, stb) A nap végén pedig Bingóval zártuk a napot, ahol koktélt vagy egy üveg bort lehetett nyerni.Vegyes nemzetiségű emberekkel találkoztam,akikkel angolul, németül, magyarul kommunikaltam illetve nagyon sok orosz vendeg is volt. Hátrány, hogy nem beszelek oroszul, de az 5.ik hónap végén már ragadt rám pár szó 🙂
A szállásunk a Hoteltól 5 percre volt, tehát kényelmesen átlehetett sétálni reggel és a nap végén. Étkezésünk napi 3-szor volt, de a bárbol korlátlanul fogyaszthattunk kávét, üditőt, vizet. Összegzésül Ciprusról és aki tervezi, hogy az idei nyarat ott töltené.”

Amit nekem nyújtott ez a nyár:
1, Mesés helyekre való eljutás, kultúra, emberek megismerése
2, Önfegyelem, magabiztosság, tapasztalat
3, Nyelvtudás fejlesztése
4, És nem utolsó sorban egy felejthetetlen nyári élmény 🙂
Szóval, ha azon gondolkozol mit is csinálj idén nyáron, ne habozz, vágj bele, merj nagyot álmodni, hidd el nem fogod megbánni ! 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation