fbpx
Liza, 2019 Görögország

Mintha csak tegnap lett volna, hogy én is mások élménybeszámolóit olvasgattam, mint ahogy most Te is!  Csak bátorítani tudlak, hogy vágj bele, mert életed egyik legnagyobb kalandjában lesz részed. Nem csak csodaszép helyeket fedezhetsz fel és láthatsz a saját szemeddel, hanem olyan személyi fejlődésen mehetsz keresztül, amiért örökre hálás leszel magadnak. Nyitottabb, elfogadóbb és barátságosabb emberré válsz. Fejlődhet a kritikus gondolkodásod és a kreativitásodat is fejlesztheted. Ezek olyan tulajdonságok, amik később rengeteget fognak segíteni a karriered kialakításában.

Ugyan nem ez volt az első ilyen tapasztalatom, mert egyetemistaként éltem pár hónapot Oroszországban, most dolgoztam először külföldön. Mondanom sem kell, mennyire izgatott voltam. Életemben először éltem és dolgoztam egy ilyen gyönyörű mediterrán helyen, és úgy is éreztem magam mintha a paradicsomban lennék. Bizonyos értelemben ott is voltam.

Persze, ne értsd félre, semmi sem tökéletes. Sok kihívással kell majd megküzdened. De abban biztosíthatlak, hogy egy magabiztosabb és talpraesettebb emberként térhetsz majd haza életed egyik legszebb utazása után.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation