fbpx
Eszter, 2023 Görögország

A 2023-as nyári szezonban töltöttem el 3 hónapot Kos szigetén, ami életem egyik legjobb döntése volt. Még a szakdolgozatom írása közben jelentkeztem az állásinterjú napra, mondván, hogy ha sikeresen teljesítem az államvizsgát, akkor megajándékozom magam egy görögországi nyaralással. Ugyanis az animátori munka felér egy nyaralással, hiszen egy tengerparti hotel lesz nem csak a munkahelyed, de az otthonod is. Nem utolsó sorban pedig a vendégekkel rengeteg szórakoztató pillanatot élhetsz majd át. Például, mikor bedobnak a medencébe, hogy te is biztosan részt vegyél a vízipólóban. De az is jól tud esni, mikor azt hallod tőlük, hogy a szabadnapotokon ők se maradtak a hotelben, mert nélkületek nem az igazi a hangulat.  Nyilván mint minden munkában itt is adódnak majd nehézségek, de a csapattársaidra és a szállodai dolgozókra mindig számíthatsz ha problémád akad. Azonban a kint töltött idő alatt nem csak a munkáé a főszerep, mivel a szabadnapodon lehetőséged van arra, hogy az újonnan szerzett barátaiddal felfedezd a környező látnivalókat vagy a munka befejeztével közösen vágjatok neki a görög fővárosnak.

Úgyhogy ha fontolgatod a jelentkezést, akkor csak azt tudom tanácsolni, hogy ne félj belevágni, mert felejthetetlen élményekkel leszel gazdagabb.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation