fbpx
Viki, 2017 Spanyolország

Az első animátori munkámat 2015 áprilisában kezdtem Görögországban, Korfu szigetén, mint gyermekanimátor. A sok pozitív élmény arra ösztönzött, hogy folytassam ezt a munkát.
2016-ban Spanyolországban, Mallorca szigetén töltöttem 8 hónapot, szintén gyermekanimátori pozícióban. Nekik szerveztem különböző programokat, játékos vetélkedőket. A szálloda animációs csapata 3 főből állt, így más feladatokat is el kellett látnom, egyre szélesebb körben tettem szert tapasztalatra az animátori munkakörben. Ezeket a Mallorcán töltött hónapokat tartom az eddigi legjobb szezonomnak. A tapasztalatok gyűjtése mellett a szabadnapjaimon volt lehetőségem utazgatni. Majdnem teljesen bejártam a sziget minden pontját. Ezután a Costa Brava-n, Lloret de Mar-ban (Barcelona városától kb. 70km-re), egy másik szállodában még 3 hónappal meghosszabbítottam a szezonomat. Itt teljes körű animátori pozíciót töltöttem be. A gyermekprogramok szervezése és lebonyolítása mellett, már felnőtteknek is tartottam szabadidő- és sport programokat, esti showkat. Szabadnapjaimon többször is alkalmam volt elutazni Barcelona városába, amely azóta egy nagy szerelem az életemben. Egy fantasztikus, gyönyörű és élettel teli város. 2017 májusában újra Mallorca-ra utaztam, ezúttal fél évre, mint felelős animátor, azaz csapatvezető (2 éves tapasztalat után). Gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szerveztem szabadidő- sport programokat, valamint ha nem professzionális show ment a szállodában, akkor az esti műsort is én bonyolítottam le. Ez a pozíció már nagyobb felelősséggel járt, de örültem a lehetőségnek és belevágtam. Éreztem, hogy eleinte kihívás lesz, de úgy gondolom, hogy előbb-utóbb mindenki képes belejönni. Mallorcáról a Kanári- szigetek egyikére, Tenerifére utaztam. Itt mindössze 6 hetet töltöttem, de ez idő alatt is rengeteg élménnyel gazdagodtam. A szabadnapokat, az egész szigetet felölelő túrákkal töltöttem. Jártam nemzeti parkban, ahol nagyon közel jártunk a vulkán kúpjához, illetve hajós túra keretében láthattam bálnákat, delfineket úszkálni az óceánban. Szívesen visszamennék Tenerifére, hogy a még felfedezetlen területekre is eljussak, de most egy újabb ajánlat útján, januárban visszatérek immáron második otthonomhoz, Mallorcához. Animátorként lehetőséged nyílik széleskörű tapasztalatokat szerezni, illetve világot látni, megismerni új kultúrákat. Felül kell kerekedni a kétségeken, félelmeken, hiszen, ha valaha sikerül kilépned a komfortzónádból, akkor rá fogsz jönni, hogy ez a kaland csak előnyödre lehet. Megismerhetsz új embereket a világ minden pontjáról és szemet gyönyörködtető területekre látogathatsz el. Sok sikert!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation