fbpx
Ani, 2019 Görögország

Gondolkoztok azon, hogy belevágjatok-e?

Ne hezitáljatok tovább…én csak ajánlani tudom.

Ha valaki azt mondja pár évvel ezelőtt, hogy külföldön fogok dolgozni, kinevetem es azt mondom kizárt.

Viszont egy dolog biztos az életben, az állandó változás…

Erre is meg kellett “érnem”. Annyira, hogy egyik napról a másikra jött a lehetőség és konkrétan 24óra leforgása alatt úgy döntöttem mennem kell és neki kell vágnom egyedül az utamnak.

Leginkább a komfortzónámból szerettem volna kilépni és mivel imádok új dolgokat kipróbálni,  minden szempontból nagyon jó lehetőségnek tartottam.

A cég körültekintően tájékoztatott a részletekről, rendkívül segítőkész volt, így egyáltalán nem merült fel kérdés bennem.

Csak pár hónapot éltem kint, de teljesen magával ragadott.

Én gyerekekkel foglalkoztam nagyrészt. Napközben játszóházban szerveztem és találtam ki nekik programokat este pedig mini disco volt, ahol együtt táncoltunk, ami felért egy komoly  kis kardió edzéssel 😀 Annyi szeretetet, energiát kaptam tőlük hogy bármennyire is fáradt voltam egyszerűen nem tudtam abbahagyni a mosolygást, imádtam minden percet. Eleinte nagyon szokatlan volt, hogy kiállok a színpadra es mindenki engem néz, de egy idő után teljesen természetessé vált.

Persze voltak nehézségek es mélypontok kint is, de arra is pozitívan gondolok vissza, mivel ezekből a szituációkból is sokat tanulhattam.

Azt hiszem ezek a dolgok olyan szintű személyiségfejlődésen es változáson vittek keresztül, hogy tényleg teljesen más emberként jöttem haza.

Megismerni különböző nemzetiségű embereket, különböző kultúrákkal találkozni a világ minden pontjáról, elképesztő életérzés és felejthetetlen emlék.

Életem legjobb döntése volt, nagyon hálás vagyok a magyar cégnek hogy mindenben támogatott 🙂

Egy dolgot sajnálok, hogy nem töltöttem kint több időt.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation