fbpx
Lina, 2008 Görögország

Juhééé! – gondoltam magamban újra, eljött egy újabb nyár! Ezúttal irány Görögország, Chalkidiki-félszigete! Nagyon örültem, mert tudtam, hogy egy újabb fantaszitkus nyár vár rám! Tenger, napsütés, emberek, pörgés és ráadásul egy újabb országot láthatok! Csupa kaland! És akkor még csak nem is gondoltam mennyi újdonságot tartogat még számomra, annak ellenére, hogy egy szezon után már körülbelül tudtam, mire számíthatok, így is új élményekre, tapasztalatokra, ismeretekre tettem szert. Ezúttal egy még nagyobb szállodába kerültem és nagy csapatban dolgoztam. Gyerekekkel. Két egymás mellett lévő szállodában (3000 vendég) folyt az animáció, a mindennapi programok, játékok. Teljesen új tapasztalat volt számomra, mert korábban egy kisebb szállodában kellett dolgoznom, egyedül és gyerekek nem nagyon fordultak elő. Tehát új kihívásokkal nézhettem szembe, aminek roppant mód örültem. Egy pörgős, életvidám embernek egyben szórakozást is jelent az animáció. Mint említettem, gyerekekkel dolgoztam. Nagyobb kihívásnak tartom, mint felnőttekkel dolgozni, de maximálisan megálltam a helyen. És nincsen annál jobb visszajelzés erre, mint amikor minden este a vacsoránál gyerekek hada környékezni meg az asztalodat az étteremben, vagy reggel, amint meglátnak már távolról a nevedet kiabáljál és örülnek, hogy újabb napot tölthetnek Veled, vagy a szabadnapod után visszatérve „számonkérnek”, hogy miért nem voltál és, hogy nem mentek a mini clubba, mert TE nem voltál ott és úgy már nem érdekes, vagy mikor rajzokkal vagy apró ajándékokkal lepnek meg, hálából, amiért a barátaidnak fogadtad őket és mielőtt elutaznának, eljönnek külön hozzád elbúcsúzni, fényképezkednek, hogy mindig emlékezzenek Rád. Mert a magam részéről fontosnak tartom ezt is, hogy ránk személy szerint is emlékezzenek majd. Hogy amikor hazamennek, és elmesélik ismerőseiknek, rokonaiknak, hogy hogyan telt a nyaralás, ejtsenek pár szót Rólad is, mutogassák a fényképeiken, hogy „Ő az”. A gyerekektől pedig az ember mindig hálás és őszinte visszajelzésre számíthat. És hát ha boldog, elégedett gyerekekről beszélünk, akkor boldog és elégedett szülőkről is. A nyaralásuk megszépítésért, emlékekben és élményekben gazdaggá tételéért felelünk mi, animátorok. Nagyon klassz dolognak tartom az efféle tapasztalásokat. Nekünk vannak a legközvetlenebb kapcsolatunk a vendégekkel, ezért vagyunk ilyen fontosak a szállodák számára is. Csupa előnyökkel jár a munka és addig érdemes csinálni, amíg fiatal vagy és tele vagy életkedvvel, energiával, vidámsággal. Örökre szóló emlékeket, tapasztalatokat szerezhetsz és életre szóló barátságokat köthetsz. Számos pontján a világnak, lesznek ismeretségeid, kapcsolataid. Mi kell ennél több?
És jön a következő nyár, amit megint nagy izgalomban várok, hiszen most terveim szerint, a Kanári-szigetekre is kijuthatok!
Szóval hajrá skacok! Ne hagyjátok ezt ki, utazzatok, lássatok világot, szerezzetek élményeket, tapasztalatokat, barátokat, egyszóval: Éljetek!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation