fbpx
Bálint, 2016 Spanyolország

2016.júniusában utaztam el a kanári-szigeteki Lanzarote szigetére.
Emlékszem borzalmasan vártam már, hogy végre életemben először Spanyolországba utazhassak. Habár spanyolul nem beszélek, mégsem akadtam problémáim, mivel az emberek mindannyian nagyon segítőkész kedves emberek voltak. A szálloda ahol dolgoztam teljesen nemzetközi volt, annyi különböző nemzetiségű és kultúrájú embert egy helyen még nem is láttam. Az animátor csapatunk is nagyon sokszínű volt! Egészen a helyi lakosoktól, németekig, britekig, dominikaiak és afrikaiakig minden nemzeti megtalálható volt a csapatunkban. Már az első pillanattól kezdve befogadtak az ő kis családjukba. Együtt éltünk át forgalmasabb és lazább napokat, rengeteget szórakoztunk együtt.
Nem csak a csapat tagjai voltak nagyon barátságosak, de a szálloda személyzetének a többi tagja is. Például az én hotelem lengyel recepciósával egy életre szóló barátságot kötöttem. A kint eltöltött idő alatt szinte észre se vettem, de megtanultam egy alap hollandot, franciát és lengyelt. A kint eltöltött hónapok eddigi életem egyik legemlékezetesebb időszaka volt. Alig várom, hogy hamarosan visszatérhessek!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation