fbpx
Reni, 2014 Spanyolország

Elég furcsa hogy kintről írok nektek beszámolót mivel rég otthon kellene lennem, de túlságosan nehéz elszakadnom a szigettől, így én tovább maradok a tervezett 6 hónapomnál.
Lanzaroten vagyok főként fitnesz és mini club animátor, a csapatommal egy nagy családra hasonlítunk. Ha elég alázatos vagy nagyon gördülékeny lesz a kinti lét, és nem munkaként, hanem élményként/ kihívásként fogod az egészet átélni. Sokat kell talpon lenni, de viccen kívül minden egyes pillanatáért megéri, és ha jó csapatba kerülsz, garantált a jókedv! Megismered magadat különböző szituációkban, önbizalmad lesz BÁRKIVEL feszengés nélkül beszélgetni. A gyerekekkel sokkal könnyebben szót értesz majd ezek után, és nem is gondolnád mennyi mindent tanulhatsz tőlük. Persze a nyelveket is megemlíteném, itt kint gyakorolhatod bátran a vendégekkel, nagyon könnyen bővítheted a tudásodat, új nyelveket is pár hónap alatt beszélgetés szintjére megtanulsz.
Az én szállodámban majdnem minden este mi adjuk elő a műsorokat, a legviccesebb és legjobb pillanatok ilyenkor vannak a csapattal. Különböző országokból ismersz meg embereket, ezáltal te is sokkal nyitottabb leszel a világra.
Nem szeretnék klíséket írni, sorolhatnám tovább az előnyeit a kint létnek, de inkább arra motiválnálak titeket, hogy lépjetek ki a komfortzónátokból, és a kalandvágy nagyobb legyen, mint a kétely. Nem gondoltam volna, hogy létezik olyan munka/életvitel ahol állandó a jó hangulat, de itt tényleg olyan az életem, mint egy film. A „titka” az egésznek a csapatmunka és a pozitív hozzáállás. Persze azt sem felejteném ki, hogy jobb napsütésben, víz mellett dolgozni, mint egy irodában monoton robotolni. Ha a nyarat tengerparti BBQ-kal, roadtripekkel, felejthetetlen emlékekkel szeretnétek tölteni, én csak ajánlani tudom az animátorkodást! J

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation