fbpx
Kata, 2010 Spanyolország

2010. tavaszán új döntési helyzetbe kerültem az életemmel kapcsolatban. Eddig Horvátországban dolgoztam nyaranta, de most úgy gondoltam, hogy új lehetőségeket kellene felfedeznem.
Jelentkeztem animátornak, ezt követően az események felgyorsultak, mivel röviddel jelentkezésem után kiderült, hogy két helyre is mehetek a spanyolországi Menorca szigetére, vagy Görögországba Kos szigetére. Én a spanyolországi szigetet választottam, de akkor még nem sokat tudtam róla. A repülőm Mahon fővárosban landolt, amitől 45 km-re található a Hotel, ahol csodálatos 4 hónapot töltöttem el. Nyelvtudásomra nagyon nagy szükség volt, amikor kiérkeztem, angolul, németül és horvátul tudtam beszélni, Az intenzív nyelvi környezetnek köszönhetően ez kiegészült spanyol és olasz nyelv használatával kezdő szinten.
Az animátor csapatunk olasz, angol, és spanyol fiatalokból állt, én voltam magyar egyedül, nagyon hamar összecsiszolódtunk, és úgy érzem a nyár végére igazi csapat lettünk, és életre szóló barátságok szövődtek köztünk.
Erre a szigetre zömmel családos turisták érkeznek, és a gyerekek nagyon hálás közönség az animátoroknak. Igazi interaktív délelőttöket, mini discokat lehet nekik szervezni, a szülők nem kis örömére.
Jó érzés olvasni a vendégkönyvbe az elégedett turisták bejegyzését.
Ha kellemes nyarat akarsz, és rendelkezel a kellő nyelvtudással, merj belevágni, és ha van kitartásod, mert néha az is kell (vannak nehéz pillanatok) vágj bele nyugodtan és tiéd lesz egy szép nyár!!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation