fbpx
Bernadett, 2022 Ciprus

Ne gondolkozz! Csak menj!

Teljesen egyedül indultam meg Ciprusra. Egy percig sem éreztem magam egyedül hiszen egy remek csapat tagja lettem. Nem csak a kollégáimmal, de a vendégekkel és a hotel többi dolgozóival is rengeteg élményt élhettem át és új barátságokra tehettem szert.

Animátorként  dolgozni olyan mintha nem is munkába mennél hanem nyaralni. A vendégekkel együtt játszol ès szórakozol. A hely a környezet maga a varázs. Gyönyörű tenger ès folyamatos napsütés. Az emlékek amiket oda kint szerzel megfizethetetlenek. Mindenki kikapcsolódni megy és nyaralni az egész atmoszféra jó kedvvel és pozitivitással van megtöltve. Nappal rengeteg a program lehetősèg. Mi többször is autót béreltünk és próbáltuk minél több szegletèt bejárni a szigetnek. Esténként pedig folyamatos élet van. Szinte minden második hely szórakozásra ad lehetőséget. Az idő mintha csak repülne odakint szóval éld meg minden pillanatát és csak add át magad az érzésnek!!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation