fbpx
Szimonetta, 2014 Spanyolország

Animátori pályafutásomat 2013 májusában, a Hotelanimation által szervezett állásinterjújával kezdtem. Az állásinterjú sikeres volt, így hamarosan Mallorcára utaztam. Az egész nyaramat itt töltöttem, egy szuper csapattal, szuper szállodában, életem eddigi legjobb nyara volt. Október közepén utaztam haza, majd pár hét pihenés és gondolkodás után felkerestem a spanyol céget, hogy szeretném kipróbálni magam a téli szezonban is. Januárban utazhattam Fuerteventurára. Sokkal kisebb hotelben dolgoztam, mint amihez a nyári szezon alatt hozzászoktam, az animációs csapatot a főnökömmel ketten alkottuk. A programbeosztásom is teljesen más volt, sokkal több szabadidőben rendelkeztem, meglepően furcsa volt. Délelőtt és délután 1-1 órát a Mini Clubban töltöttem, majd pedig felnőtt programokkal foglalkoztam, mint például röplabda, asztalitenisz vagy foci. Minden este Mini discoval kezdtem, ezt pedig vagy az általunk szervezett Quiz showk vagy Comedy showk követték, máskor viszont profi showkat láthattak a vendégek. Ebben a hotelben lehetőséget kaptam arra, hogy a gyerekprogramokon kívül új feladatokban kipróbáljam magam. Április elejéig tartózkodtam itt, majd rövid hazalátogatás után ismét Mallorca következett, ugyanaz a hotel és csapat, mint az előző nyáron, szinte otthon éreztem magam. Mivel ez egy nagy hotel nagy csapattal, ezen a nyáron sok munkára számítottam, rengeteg előkészületre és próbákra. Mivel a csapat egy része az előző nyárról már ismert volt, nem kellett időt fecsérelni arra, hogy megismerjük egymást és összeszokjunk, az új tagokat viszont nagy örömmel fogadtuk. Ezen a nyáron szintén a Mini Clubban dolgoztam, viszont több felelősséget kaptam mint a programok levezetésében, mind az animátori munka egyéb területén, mivel a főnökömtől megbízást kaptam a kosztümök rendben tartására, az esti showkra is elő kellett készítenem mind a ruhákat, mind a színpadi díszítést. A csapatot ezen a nyáron 14-en alkottuk, ezért nagy figyelmet kellett fordítani a ruhák állandó tisztaságára és arra, hogy mindig minden kéznél legyen. Ezen a nyáron nem csak „Habparty”-val szórakoztattuk a vendégeket, hanem az úgy nevezett „Pool Party”- val és „White Party”-val is, amelyek sok előkészületet igényeltek és több munkát, de minden egyes percet a vendégekkel együtt élveztünk. Az esti showkban szerepet kaptak a táncshowk, a Quis showk, Comedy showk. A szezon végéig dolgozhattam a hotelben, majd hazarepültem.
Aki csak gondolkozik azon, hogy kipróbálja az animátori munkát, annak bátran ajánlom, mert nagyszerű csapattal lehet dolgozni, a hotelanimation munkatársai minden helyzetben tudnak segíteni és kérdésekre válaszolni, mikor pedig már kint vagy, ott sem engedik el a kezed, mindenben a segítségedre állnak.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation