fbpx
Máté, 2023 Görögország

Huh, hol is kezdjem? Először is el kell, hogy mondjam, soha nem gondoltam volna, hogy egyszer animátorként fogok dolgozni, mielőtt elküldtem a hotelanimation-nek az önéletrajzomat sokat hezitáltam, hogy “biztos akarom én ezt, biztos ez vagyok én” és tudjátok mit!? IGEN! Életem egyik legmeghatározóbb, legbulisabb, legcsodálatosabb nyarát töltöttem Görögországban, Zakynthos szigetén.

Rengeteg barátra leltem és nem csak munkatársak közül, de vendégek és helyiek is egyaránt! Nagyon nagyon sok szép emléket, barátot sikerült szereznem és köszönettel tartozom a hotelanimation-nek, hogy általuk megkaptam ezt a lehetőséget, hogy belekóstoljak egy teljesen más világba az animáció által! Hozzá kell még tennem hogy azóta sem tudok megállni vele és ki tudja lehet, hogy idén nyáron összefutunk valahol! Szóval, ne habozz, küld a cv-d, készítsd az útleveled, pakold a bőröndöd, mert vár a végtelen nyár és meglásd egy izgalmas kalandban lesz részed!!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation