fbpx
Ági, 2017 Spanyolország

Áprilisban vettem részt a Hotelanimation.hu állásinterjú napján, ahol Spanyolországba kerestek animátorokat. Ott a spanyol partnercég kiválasztott és egy rövid online felkészítő kurzus után június közepén már a Baleári-szigetek egyikén, Menorcán találtam magam.
Mondhatni rögtön a mélyvízbe dobtak, hiszen egy 5 csillagos hotelbe kerültem, ahol az animáció volt tulajdonképpen az 5. csillag.
A csapat 25 főből állt, ennek 95%-a olasz volt, szóval most már a kint töltött 3 hónap után elmondhatom, hogy az olasz nyelv megértését is sikerült elsajátítanom 😛 Ez az egyik, ami nagyon tetszett az animátorkodásban, hogy rengeteg embert ismertem meg és folyamatosan gyakorolhattam az idegen nyelveket.
Én a Mini clubban dolgoztam, ahol a gyerekeknek szerveztünk programokat. Imádtam velük játszani és igazán megható volt, amikor a gyerekek szülei odajötek hozzánk és megköszönték a munkánkat és, hogy jobbá tettük a nyaralásukat. Az ő örömüket látva megtérült a sok munka.
Ebben a hotelben nagy hangsúlyt fektettek az esti animációra is 7 napból ötször mi csináltuk az esti showkat. A mindennapi Minidisco a kicsikkel persze elmaradhatatlan volt, de emellett a Moulin Rouge-t vagy a Billy Elliot-ot is előadtuk. Minden nagyon professzionális volt. 😀
A munka mellett a szabadnapokon fel tudtam fedezni ezt a gyönyörű szigetet az eldugott égszínkék vizű öbleivel.
Összességében elmondhatom, hogy hatalmas élmény volt, nagyon sok tapasztalatra tettem szert, nagyobb lett az önbizalmam és mindenkit csak arra tudok buzdítani, hogy egyszer próbáljak ki és jelentkezzen animátornak!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation