fbpx
Bogi, 2013 Görögország

3éve vagyok animátor, itthon és Törökországban. Idén úgy döntöttem, hogy máshol is kipróbálom magam. Rátaláltam a hotelanimation-re és kételyekkel ugyan, de belevágtam. Jelentkeztem, mert úgy voltam vele, hogy vesztenivalóm nem lehet. Egy görög és egy ciprusi ajánlatot kaptam, majd a skype-on való interjú után, a görög cégre esett a választásom. Kos szigetére kerültem, egy kis halászfaluba, ahol egy 4 csillagos szállodában dolgoztam. A hely nagyon szép volt, a hotel családbarát, a személyzet nagyon kedves. Gyönyörű helyen laktunk, ami az animációs éveim alatt, az első tökéletes szállásom is volt.
Sport animátorként dolgoztam, majd a szezon felénél a mini clubban, mivel sok volt a francia gyerek és más nem volt, aki még beszéli is a nyelvet. Így az alapfokú franciámmal kellett, hogy boldoguljak. Hihetetlen, hogy mi mindent lehet megtanulni a gyerekektől. Ez a munka talán az egyik legcsodálatosabb, nemcsak új országot, más kultúrát ismerhetsz meg, hanem megtanulhatsz más nyelveket, jobban beszélni a már meglévőt és új emberekkel találkozni a világ más-más pontjáról. Ez a nyaram nem úgy alakult, ahogyan szerettem volna. Szezon közepén áthelyeztek egy másik hotelbe, mivel szükség volt német nyelvet beszélő animátorra. Nem szerettem volna menni, hiszen elég rossz, ha egy összeszokott csapatból átkerülsz egy másikba. Sajnos utána még 4 hotelt megjártam, de még mielőtt valaki azt gondolná, hogy „te jó ég, szegény lány”, azért elmondanám, hogy ez nem volt annyira rossz. Eljutottam Rodosz szigetére, ott töltöttem 3 hetet, és egy olyan hotelben dolgoztam, ahol egyedül kellett boldoguljak. Majd utána Kos legjobb és legszebb hoteleiben dolgoztam. Megismertem sok embert, akikkel a mai napig tartom a kapcsolatot. Rengeteg új dolgot tanultam mástól, de legfőképpen magamról. Az évek alatt sok mindent kaptam az animációtól, önbizalmam lett, erősebb, kitartóbb lettem és megtanultam, hogy az életben minden okkal történik. Hogy ha tudtam volna, hogy így járok a nyáron, akkor is ezt választottam volna, mert élni csak úgy érdemes, ha nem bánsz meg semmit! Minden most jelentkező animátornak kitartást kívánok, higgyétek el, hogy ha valami negatív is ér titeket, a végén mindig csak a jóra fogtok emlékezni!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation