fbpx
Marci, 2015 Spanyolország

Sziasztok! 2014 áprilisában elmentem az állásinterjúra egy szezonos animátor tapasztalattal, és azóta is állítom, életem egyik legjobb döntése volt. Első nyaramat Fuerteventura déli részén töltötem ami számomra azóta is a paradicsom! A csapat nagyon jó volt, sosem volt egy rossz napom sem…EGY SEM! A mindennapos napsütés, a leégések, a sok nevetés, őrültségek, szabadnapok alig várva, hogy újra dolgozhassak, a homok, az emberek, a falu, minden a legjobb volt, kívánni sem tudtam volna jobbat!
A szezon végén átmentem egy másik hotelbe a déli részen, tapasztalatszerzés miatt. A koordinátorok ebben is sokat segítettek, minden simán ment. Itt egy újabb szuper csapatot ismertem meg. 2 hetet töltöttem velük, de mintha már régóta ismernénk egymást úgy dolgoztunk, illetve végre újra próbára tehettem aquagym és társaiban az ügyességem. 😀  Mindenre volt lehetőségem!
Miután hazamentem tudtam, hogy a következő nyarat is velük szeretném tölteni, jelentkeztem is miután hazajöttem. Kérdés sem volt a segítségükben, egyből kaptam is a következő élményekkel teli helyszínt.  Fuerteventura északi részére kerültem, egy óriás hotelbe. Ez a szezon is teljesen más volt. Minden egyre könnyebb volt, egyre simábban ment. A hotelben sok volt az új animátor, így segíthettem is másoknak felkészülni, ez szuper volt! Itt először dolgoztam nagyobb számú csapatban, annyi mindent lehet tanulni!
Mind a két évben részem volt sportban, fittnessben, miniclubbokban, esti kisebb, nagyobb show-kban, esti éjféli zumbapartykban, és még sok jobbnál jobb programban, nem is beszélve a barátságokról amik azóta is tartanak.
Biztosan sok kérdés van a fejedben, egy kis természetes félelem is, úgy mint nekem volt az első nyaram előtt. Bárcsak küldhetnék ezer képet a nyaraimról… Ne gondolkodj tovább, gyere el az állásinterjúra, és kezdd el életed legjobb nyarát!

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation