fbpx
Viki, 2019 Görögország

Életem egyik legjobb nyarát tudhatom a hátam mögött az animátorkodásnak köszönhetően. Mint minden kezdet nehéz, itt is akadt pár leküzdeni való feladat, amivel szembe kellett nézzek, de a szuper animátor társaimnak köszönhetően 1-2 hét alatt mindent sikerült elsajátítanom. Az aktivitásokat egyszerűen imádtam, a csapat, a szálloda csodás volt, a vendégek pedig valami fenomenálisak voltak, ezáltal is volt könnyű feladat jó kapcsolatot kialakítani velük, így reggelente nem esett nehezemre kikelni az ágyból, meghallottam az ébresztő hangját es egyszerűen csak kipattantam. Mindemellett a vendégek mosolya, kedvessége bearanyozta napomat. Nem titok, de minden egyes mosolyt triplán kaptam vissza, nagy ölelésekkel egyetemben. Az aquaqym az egyik legnépszerűbb aktivitás volt abban a hotelben ahol voltam, ugyanis a vendégek imádták a professzionális szintet és az aktivitás utáni nagy bolondozásokat. Nagyon sok közös élményem lett a vendégekkel és a csapattal is, amit sose fogok elfelejteni.  Az esti showkat imádtam a legjobban, a sok gyakorlás után a hatalmas vastapsok, amiket kaptunk az leírhatatlan érzés, még ha nem is volt profi a performance. De az egész napos munkánkat ezzel a hatalmas tapsviharral hálálták meg. Majd a show utáni gratulációkkal, ölelésekkel, képcsinálásokkal. Nehogy azt higgyétek, hogy itt nincs szabadnap, nagyon is van, amik általában nagyon jól teltek, 90%ban mindig együtt töltöttük a csapattal, sok képpel megörökítve mindent.

Nagyon hálás vagyok minden egyes percért, hogy részese lehettem e csodás nyárnak. Aminek köszönhetően felejthetetlen emlékeket, barátokat és mindemellett tapasztalatot szerezhettem.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation