fbpx
Magdi, 2015 Ciprus

6 hónap Cipruson, 2015. …
Életemnek nem csak egyik legmeghatározóbb döntése volt a ciprusi animátorkodás, hanem a legjobb.
Május 2-án ültem fel a repülőre tele kérdéssel, izgatottsággal, lelkesedéssel. Amikor megtudtam, hogy Ciprusra mehetek, szinte fel se fogtam. Mindösszesen 2 hetem volt felkészülni és ráhangolódni az ismeretlen szigetre és arra amire vetemedtem.. Akkor még nem tudtam mire is vállalkozom. A Hotelanimation kedves csapata mindenben segített, bármilyen kérdés merült fel bennem az utazás előtt.
Május 2-án vártak kinn a reptéren és kezdetét vette a kalandos 6 hónap. Egyet tudtam: Nem adom fel, és mindenből a legjobbat hozom majd ki. Ha így teszel, biztosíthatlak: Nem fogsz te sem csalódni, sőőt…
Mint minden kezdet, itt is idő kellett mindenhez és némi kitartás, valamint a pozitív személyiséged se hagyd otthon. Nem szabad feladni a kezdeti nehézségeknél, hiszen a feledhetetlen nyár csak ezután jön. Nekem 1-2 hónap kellett a rutinos mindennapok kialakításához. Ebbe beletartozott a kezdeti csapatok alakulása, hotelváltás és költözés is,de én mindig is hittem abban, hogy az ember oda kerül, ahol a legjobb helye lesz. Így is történt. Egy családi hotelbe kerültem a tele élettel és pezsgésről híres Ayia Napa-n. 3 fős csapatban dolgoztam, és bár minden héten ugyan az volt a rutin és program, mégis minden egyes hét más és más volt. Mindig vártam. Mikor azt hittem ennél jobb hét már nem lesz, csak jött és jött.. A vendégek hétről hétre újultak és sokszínűségükkel a mi munkánk csak kalandos élménnyé változott. Sokszor tőlük kapod a rengeteg energiát is. Amikor átlendülsz a nehézségeken és megéled hogy mennyire jó dolog és érzés élményeket adni a nyaralni jövő vendégeknek az valami fantasztikus érzés. Mai napig tartom a kapcsolatot sokukkal, kaptam meghívást a világ több részére is látogatóba, és sok kontaktot cseréltünk. Igazán jó kis barátságokat is lehet kötni. Volt mikor a szabadnapokat is 1-2 alkalommal velük töltöttük.
Csapatban dolgozni is igazi kihívás, de csodás eredményeket szülhet, ha tudsz alkalmazkodni. Közös Showműsorok, sikerek átélése, és napi programok közös alakítása is meghatározta a nyarat. A hotel személyzeteivel és bárosokkal, recepciósokkal is kiváló kapcsolatokat tudsz alakítani. Amikor dolgozni mész, jó érzés vesz körül és örülnek neked a hotelben. Tapasztald meg Te is 🙂
Sokakban felmerülhet a nyelvi megpróbáltatás. Ez velem sem volt másképp. Másfél éve tettem le a középfokú nyelvvizsgám és úgy éreztem nem sokat ér, ha nem használom.Itthon nem is használtam. Eleinte voltak is kihívások bőven… és a szezon végére is megjegyezték mennyire sokat fejlődött az angolom. sőőt, az orosz vendégek jelenléte miatt pedig hazajövetelem után orosz tanulásba vágtam a fejszét. Tehát ha nyelvi nehézségeid vannak, mint nekem voltak, és szeretnél fejlődni és tanulni, akkor az animátorkodást Neked mindenképp ajánlom!
Ezen felül a szabadnapokon felfedezheted a lenyűgöző szigetet, kirándulhatsz, minden nap láthatod a tengert, sportolhatsz, spórolhatsz, rengeteget fejlődhet személyiséged, hozzáállásod, kitartásod, az élethez való nyitottságod.
A nehézségeken pedig hamar át lehet lendülni. Szabadidőmet parton futással, sétával, fürdéssel, kirándulással, napozással, pihenéssel töltöttem. Annyi élményt szereztem 6 hónap alatt, mint az elmúlt 10 év alatt.
Ne félj az ismeretlentől, néha az jelenti a legnagyobb változást életünkben. 🙂
Éld meg a saját történetedet Cipruson, lehet idén újra találkozunk.:)

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation