fbpx
Réka, 2023 Görögország

Diploma után kerestem egy lehetőséget, amivel külföldre tudnék utazni, hogy ott dolgozzak és felfedezzek. Az animátor munkát egy barátnőm ajánlotta, aki már megtapasztalta, milyen is ez a munkakör, és nagyon szerette. Meg is értem, hogy miért.

Én egy “falusi” hotelbe kerültem Mastichariba, Görögországba, Kos szigetre. Fitness animátor voltam, a feladataim közé a stretch&relax, zumba, aquagym és aquazumba tartoztak. Bár nagyon szerettem ezeket csinálni, minden egyes nap ugrálni és táncolni a füllesztő melegben nagyon ki tudja meríteni az embert. Ezért is vártuk annyira mindig a szombatot, ami a szabadnapunk volt, ilyenkor autót béreltünk, vagy buszra ültünk és felfedeztük a sziget különböző pontjait, gyönyörű helyeket láttunk, valamint életre szóló élményeket szereztünk. Különösen kedves emlék nekünk a Hot Springs, ami egyfajta forró termálvíz, természetesen alakult ki az egyik tengerparton. Sötétben vezettünk oda, szinte teljesen egyedül voltunk. A csillagok olyan fényesek voltak, amilyenek a városban sosem, és a tengerben fluoreszkálva világítottak a planktonok.

A Koson eltöltött hónapok alatt olyan barátokra tettem szert a munkatársaimban, akikkel azóta is szorosan tartjuk a kapcsolatot, és egymáshoz utazunk látogatóba. Persze nincs olyan, hogy tökéletes munkahely, és tökéletes csapat, mindig vannak kisebb-nagyobb problémák és huppanók, de visszatekintve elmondhatom, hogy életem egyik legszebb és legélménydúsabb időszaka volt ez.

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation