fbpx
Anita, 2018 Spanyolország

2018 tavaszán mentem el az egyik spanyol állásinterjúra Budapesten, ami után 2 nappal már hívtak is, hogy számítanak rám! Középszintű angolt és alapszintű spanyolt beszéltem jelentkezéskor, illetve animátori munkatapasztalattal és a munkához szükséges készségekkel is rendelkeztem (pl. tánctudás). Bevallom aggódtam, hogy az egyetem mellett mégis kivitelezhető-e a munka, hiszen a sokáig tartó vizsgaidőszak, szeptemberi kezdés….de sikerült! És mivel a lehetőség, hogy a nyaramat Spanyolországban tölthetem rendkívül motivált, életem leggyorsabb sikeres vizsgaidőszakán lettem túl miután ki is utaztam 2,5 hónapra a Barcelonától nem messze fekvő kis tengerparti városban, Salouba.

Életem legdolgosabb, legfárasztóbb, de legcsodálatosabb nyarán vagyok túl, mely 4 hónap távlatából is szinte hihetetlen energiát képes adni. Mind az a munkamorál, amit megtanultam ( rendkívül tapasztalt, vérbeli animátorokkal dolgozhattam együtt), mind a csodás emlékek, amiket eltölthettem, mosolyt visznek mindennapjaimba. Egész nyáron gyermekekkel játszottam, felnőttekkel ismerkedtem szerte a világból, sportprogramokat szerveztem, de lehetőségem nyílt fitnesz foglalkozások megtartására is a hotel nagymedencéjében. Nekem kihívás volt, hogy mindent kipróbálhassak, és nagyon büszke is voltam, hogy a csapat bizalmát elnyerve meg is adták nekem a lehetőséget, hogy több helyen mozogjak „mindenes animátorként.”

A lehetőség megvan! Tudsz táncolni? Irány a színpad! Esetleg kevésbé szeretsz szerepelni? Irány a DJ pult! Szeretsz ismerkedni, könnyen megtalálod a hangot másokkal? Public relation! Értesz a gyerekek nyelvén? Irány a miniklub! Mind emellett musicalrajongók figyelem! Itt van lehetőséged hajnalig táncolni, illetve kedvencek bőrébe bújni! 🙂 Mamma mia, disney, we will rock you…minden amiről eddig álmodunk valósággá válhat, hiszen ezen csodás történetek szereplői lehetünk minden héten az esti előadások alkalmával.

Végül pedig kicsit, a szabadnapokról, amik bár hamar elszállnak, mégis fantasztikus élményekkel tudod eltölteni őket, hiszen Spanyolországban vagy! Ilyen az, amikor csakúgy leugrassz a tengerpartra, egy-egy jól megszervezett szabadnapon lehetőséged nyílik csodás spanyol városokat meglátogatni…stb:) Engem a legnagyobb lehetőség, a szállásunktól csupán 15 percre lévő Aquaparkban talált meg, ahol lehetőségem nyílt delfinekkel találkozni vizes program keretében. 22 év után megtörtént amire vártam.. ahogy a nyári Disney előadásban is mondanánk – Dreams come true 🙂

További beszámolók

Értesülj mindig elsőként a legfrissebb állásajánlatokról és híreinkről!
Írd be ide a neved és e-mail címed
Köszönjük!
Hozzájárulok, hogy részemre marketing üzeneteket juttassanak el. (Hozzájárulását egy kattintással bármikor visszavonhatja.)
Köszönjük, hogy feliratkoztál a hírlevelünkre! Hotel Animation